YouTube kanalı hiçbir şekilde büyümüyor

Redlue.sT

Hectopat
Katılım
17 Nisan 2021
Mesajlar
1.687
Çözümler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
0 kanalımı 4 gün içerisinde 1000 yaptım. 4000 saati geçip sponsor ve para kazanmak için normal videolar atmaya başladım. Fakat hiç kimse ilgilenmiyor. Etiket ve çekiliş (Twitter üzerinden çekiliş yapıyorum) ama yine de 30 likeyi geçemiyorum.
 
vidIQ eklentisi ile videolarınıza uygun etiketler ekleyerek daha fazla öne çıkarılmasını sağlayabilirsiniz hocam.

Ayrıca eklenti kanalınızıda analiz ederek yapılması gerekenleri size bilidiriyor.
 
Hocam videodan like almanız aboneye göre artış sağlamaz. İnsanlar videonu izlerse like atma oranı vardır. 4 gün içerisinde nasıl 1000 aboneye ulaştınız?

Shorts spamlayarak. (2 kanalımıda aynı şekilde yaptım şu an diğer kanalım günde en az +70 abone alıyor )
 
Hocam birkaç fikir bulun video üretmek için (son zamanlarda insanlar daha çok compilation olan videolara daha çok özen gösteriyor hem de yapmasıda kolay) sonraysa denemeye başlayın.

Klip derleme anlamına mı geliyor hocam? İnternette birçok kişi araba kazası vs videoları paylaş diyor.
 
Klip derleme anlamına mı geliyor hocam? İnternette birçok kişi araba kazası vs videoları paylaş diyor.
Evet hocam. Örnek göstereyim internetten video şeklinde Bilgisayar İpucuları bulun sonraysa bu videoların hepsini indirip edit programında birleştirin. Böyle videoların gereksiz yere çok tuttuğunu görmüştüm. Eğer aklınıza yatarsa denemenizi öneririm

500,1000,1500 Aboneli Youtube hesaplarını insanlar alıyor isterseniz sizde sata bilirsiniz ek olarak.
 
Evet hocam. Örnek göstereyim internetten video şeklinde bilgisayar ipucuları bulun sonraysa bu videoların hepsini indirip edit programında birleştirin. Böyle videoların gereksiz yere çok tuttuğunu görmüştüm. Eğer aklınıza yatarsa denemenizi öneririm.

500, 1000, 1500 aboneli YouTube hesaplarını insanlar alıyor isterseniz sizde satabilirsiniz ek olarak.

Zaten satıyorum hocam. Arkadaşımla aynı işlemleri yapıyoruz. Ama 4 günde 120TL (%8 komisyon alıyor site) satmak çok mantıksız geliyor. Yabancı site öneriniz var ise oradan dolar ile satabiliriz.
 
Youtube algoritması düzene önem verir. Eğer videoları belirli bir saat düzeniyle atmayıp günün rastgele saatlerinde atarsanız kanalınızın ilgisi düşebilir. Ayrıca ne tür içerikler üretiyorsunuz?
 

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı