YouTube Kanalı İçin Öneriler

Edit olarak zor düşünmeye gerek yok. Yayıncı anlarını dümdüz kes yapıştır koysanız bile izlenebilirsiniz. Güzel edit daha çabuk kitle kazanmanıza yardımcı olur.

Şiddetle katılıyorum. Let's Play öleli yıllar oldu.
Oyun videosu çekecekse Enis Kirazoğlu tarzında eğlenceli ve kısa videolar çekmesi lazım. PintiPanda, Burak Oyunda, EasterGamers gibi uzun yıllardır Let's Play videoları çeken kanallar ilk akla gelen kanallar olduğu için halen izleniyor. Let's Play videoları ile gelişilmez.
Peki nasıl edit yapmayı öğrenebilirim?
Edit yaparak. Ne kadar çok edit yaparsan o kadar çok gelişirsin.

Peki nasıl edit yapmayı öğrenebilirim?
Yabancı diliniz iyi ise Youtube'da çok güzel kaynaklar var. Türkçe videolar da bulunabilir bence. Bir video hazırlayıp bağış yoluyla Jahrein, Kendine Müzisyen gibi yayıncılara gönderirseniz ve oldu da beğenirlerse işte o zaman gelsin dolarlar.

Aynı sorunu bende yaşıyorum biri bana dedi ki twitch yayınları kesitlerini paylaş dedi o nasıl oluyor?

Edit olarak zor düşünmeye gerek yok. Yayıncı anlarını dümdüz kes yapıştır koysanız bile izlenebilirsiniz. Güzel edit daha çabuk kitle kazanmanıza yardımcı olur.
Bir ara çok özenmiştim ama ciddi emek gerekiyor vazgeçtim.

(Amacım para kazanmak değil.)

Hocam hangi programlar ile kaydedebilirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…