YouTube kanalımı nasıl büyütürüm?

Twitch'den yayın nasıl açılıyor bilmiyorum? Program falan mı indirmem gerekiyor? Twitch hesabım var.

YouTube'a "Twitch canlı yayın nasıl açılır?" diye yazarsanız bir sürü video çıkar. Streamlabs ya da OBS programlarına ihtiyacın var.
 
Streamlabs deneyebilirsin.
2 tane var. Biri Streamlabs desktop diğeri Sadece Streamlabs. Bir de googleden sistem gereksinimlerine baktım çok ram istiyor. Ben Lightstream studio baktım o da tarayıcıdan çalışıyormuş. OBS 4 GB ram istiyor ama işlemci iyi olmalı i5 felan. OBS 2 gb ram da da açar sanırım.
 
2 tane var. Biri Streamlabs desktop diğeri sadece Streamlabs. Bir de Google'dan sistem gereksinimlerine baktım çok RAM istiyor. Ben lightstream Studio baktım o da tarayıcıdan çalışıyormuş. OBS 4 GB RAM istiyor ama işlemci iyi olmalı i5 falan. OBS 2 GB RAM da da açar sanırım.

Sisteminiz sanırım düşük. Size önerim, sadece o oyunu oynayın tek başınıza. Yoksa, kasarak oynarmışsınız gibi geliyor.
 
Sisteminiz sanırım düşük. Size önerim, sadece o oyunu oynayın tek başınıza. Yoksa, kasarak oynarmışsınız gibi geliyor.
Evet sistemim düşük. Sadece oyunun videosunu çekip youtubeye atsam olmaz mı? Kanal da şuan 50 80 video olması lazım. İlerde bilgisayar alınca kanal düzene girer. Twitch'in kendi yayın programını kullansam kasar mı acaba?

Intel Celeron N2840 2.16 Ghz Çift çekirdek
2 GB RAM
Intel HD Graphics 1 GB
 
Evet sistemim düşük. Sadece oyunun videosunu çekip YouTube'a atsam olmaz mı? Kanal da şu an 50 80 video olması lazım. İleride bilgisayar alınca kanal düzene girer. Twitch'in kendi yayın programını kullansam kasar mı acaba?

Intel Celeron N2840 2.16 GHz çift çekirdek.
2 GB RAM.
Intel HD Graphics 1 GB.

Evet, kasar. The Walking Dead season 1, birazcık sisteminize düşük. Sadece oyunu oynamanız daha iyi olacaktır. Maksimum The Walking Dead season 2'ye kadar gidebilirsiniz, maalesef.
 
Hocam cevap alamadım. Minecraft da hangi oyun çeşidini oynayacağım? Minecraft'ı nereden indirebilirim?

Burada kimse oyunu illegal olarak edinmen için bir yol gösteremez, Microsoft Store'dan edinebilir ya da başka alternatifleri kendin araştırabilirsin. Genelde Survival serileri izlenir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı