YouTube kanalında reklamlar nasıl kapatılabilir?

Yer
Bursa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı:GTX 1650
İşlemci:İ5 9400F
Bellek:16 GB
Anakart:Biostar - H310MHP
İşletim Sistemi: Windows 11
Sistem Türü:64 bit
Meslek
Öğrenci
Kendi videolarımda reklam çıkmasın istiyorum. Nasıl kapatabilirim?

Son düzenleme:
YouTube Premium almanı öneririm. Cashback veren bir sürü yer var. Uyguna kullanırsın.
Anlatamadım heralde, kendi kanalımda reklam çıkmasın istiyorum. Para kazanmak değil çünkü amacım.

Anlatamadım heralde, kendi kanalımda reklam çıkmasın istiyorum. Para kazanmak değil çünkü amacım.
Kanalının gelişmiş ayarlar sekmesinden bulabilirsin.

Hocam sizin amacınız para kazanmak olmayabilir ama Youtube'un öyle. Siz reklam koymasanız bile Youtube video başında ve sonunda reklam gösterebiliyor diye biliyorum.
Kanalının gelişmiş ayarlar sekmesinden bulabilirsin.
Bu sadece kişiselleştirilmiş reklamlar için.

Hocam sizin amacınız para kazanmak olmayabilir ama Youtube'un öyle. Siz reklam koymasanız bile Youtube video başında ve sonunda reklam gösterebiliyor diye biliyorum.

Bu sadece kişiselleştirilmiş reklamlar için.
Bunu bende çok duydum fakat reklam olmayan videolarda denk gelmiyorum.

Reklam özelliğini kapatan kanallar var diye biliyorum. Mesela dini kanallar. Amaç Allah rızası olduğu için kapatıyorlar reklamları. Ben nasıl yapacağım?

Geri
Yukarı