YouTube Kanalını Büyütememe Sorunu

aderen

Hectopat
Daha fazla  
Yaklaşık 5 aydır bu işi yapıyorum. 100 videoyu aştım. Değişik oyunlar, değişik uygulamalar, popüler oyunlar çekiyorum ve gerçekten kaliteli bir şekilde yapıyorum. Arka planımdan kamerama kadar her şeyim kaliteli. Ama 500 abonedeyim hala 25 videosu olan kanallar 50.000 abone ve gerçekten kalitesiz kanallar. Arkadaşlar kanalım linki bu: TEK USTA
Desteklerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kanalına baktım helal olsun efsane içeriklerin var. Abone oldum ve herkese tavsiye ederim kardeşimize destek olsun !

Merak etme yakın zamanda büyürsün.

Thumbnaillerini güncelle bazıları eski şekilde kalmış, Seo ya önem ver vidiq kullanıyorsun sanırım orada yaptığın seo değil kendi içeriğinden seo yap videoyu farklı yönlendirebiliyor, oyun videosu çekiyorsun oyun kanallarına gir videoları izle ve beğen böylece oyun önerilerinde çıkma ihtimalini yükseltebilirsin.

Evet Vidiq Boots kullanıyorum deiklerini dikkate alacam teşekkürler.

Güzel içerikler görünüyor kanalda genel olarak, kolay gelsin öncelikle. Ama 5 ay çok kısa bir süre hala Youtube camiası için bence. Çünkü artık çok fazla içerik üreticisi var malum. Aradan sıyrılmak önemli. İçerik çeşidi, başlıklar, kapaklar, SEO olayları vs. Ayrıca sosyal medya hesaplarını da aktif olarak kullanmalısın. Ama en önemlisi istikrar. Sen üretmeye devam et, diğer kanalların videolarını beğen, takip et kanal üzerinden. Benzer nitelikteki kanallarla etkileşimini artır yani. Gerisi gelecektir yavaş yavaş.

Biraz daha gündemde olan popüler içeriklere yönelmeye çalışın. Sabretmeniz lazım. Ayrıca çok fazla Türkçe oyun kanalı var. Yani demek istediğim doydu artık herkes oyun kanallarından filan bambaşka içeriklere filan yönelin.

youtube kanalımı büyütmek için ModaSkyda youtube videolarımı paylaşıyorum. Buradan abone ve izleyiciler geliyor. Videolarım hızlı yayılıyor.

Daha ilginç video başlıkları faydalı olabilir. Yani yalan söylemeden, az daha olayı abartarak coşkulu video başlığı kullanımını kast ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…