YouTube kanalını nasıl büyültebiliriz?

haramii

Hectopat
Katılım
10 Eylül 2020
Mesajlar
510
Yer
Dünya
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Bilgisayara, odama, kendime internetten bir şeyler almak için YouTube'a videolar atıyorum, yaşım daha 14 bir yerde çalışmam, çalışamam. YouTube'tan para kazanmam için gerekli kriterler var görüntülenme sayısı, abone gibi: Bu kriterleri hızlı şekilde nasıl tamamlarım? Tamamlarsam parayı ininal ile kazanabilir miyim?
 
YouTube'dan para kazanmanız için YouTube'a para harcamanız gerek. Arka plan, ışıklandırmalar mikrofon gibi önemli şeyleri göz önünde bulundur. Yatırım yapmadan para kazanmanız çok zor. Reklam ve ekipmansız bu işlere girmek zor.
 
YouTube Türkiye'de olmayan içerikler üret. İnsanlar şaşırsın. Birisi YouTube kanalı açtığı zaman çoğunlukla oyun videoları çekiyor ama oyun videolarının devri bitti artık.
 
Eskiden ne güzeldi. Kanal açardın ve daha ilk video atışında video ne kadar kötü olursa olsun en az 10 20 bin izlenirdi. Şimdi youtube düzenli olarak sürekli video atmanı istiyor, kanalın izleyicilerin videoda kalma süresini önemsiyor izleyiciler videoda uzun süre kalmıyorsa videolarını asla önermiyor. Kanalın oturması diye bir şey var ve bu cidden uzun bir süreç.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı