YouTube kanalını silmek

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Videolarınıza göz gezdirdim utanılacak bir şey bulamadım. Son videonuzun yorumlarında olayı çok güzel açıklamıssınız sizinle dalga geçmeye çalışan arkadaşlarınıza aynı açıklamayı yapıp bunun utanılacak bir şey olmadığını ve çocukken hiç kimsenin olgun bir insan gibi davranma zorunluluğu olmadığını anlatırsanız sizi anlayacaklardır.

Fark ettiyseniz başlık da herhangi bir şekilde erişimim olmadığıyla alakalı.

Haklısınız aslında çok teşekkür ederim.

"Vt rkdşlr mece oynox" = evet arkadaşlar Minecraft oynuyoruz.

Bunun gibi mi? "Huleısinı gkyosjı toııu ıeodı o"

Bende de şu an aynı durum var. Arkadaşlarım o videolarımla dalga geçiyor. Fakat sıkıntı e postaya hiçbir şekilde erişimim yok. Şifreyi sallasam tutar belki de e posta ile bir bağlantım yok.

Bu tür "troll" insanlarla arkadaşlığınızı kopartmanız sizin için iyi olur. Bizim sınıfta (endüstri meslek lisesi) insanların facebooklarından annelerinin ve kız kardeşlerinin isimlerini bulup alay konusu yapıyorlardı. Sonrada hiç arkadaşları kalmadı.

Bizim sınıfta yeni gelen fakat bir anda arkadaş çevresi iyi olan çocuk ile dalga geçmişlerdi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, buradaki herhangi biri bu olayı çözebildimi acaba? Nasıl bu durumdan kurtuluruz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…