YouTube kanalını silmek

Ali Şamcı

Kilopat
Yer
Kırık koltuk
Daha fazla  
Meslek
Avare
Merhabalar, gerçekten ciddi bir sıkıntım var. 5 sene önce açmış olduğum YouTube kanalı başıma gerçekten çok fazla bela açtı aşağılandım ve taciz edildim. Bugün de beynini sorgulamam gereken bir arkadaş YouTube'ye benim adımı yazarak bu kanalı bulmuş ve herkesin içinde söyledi. Tabi ben kıza bayağı bağırdım çünkü çektiğim üç video aşırı derecede utanç verici. Acaba YouTube'ye bu kanalı sildirtebilir miyim? Aksi takdirde lise hayatımda ciddi sıkıntılar çekecekmişim gibi duruyor. Dışa dönük bir insan olmak istiyorum ama herkes bu kanalı gördükten sonra nasıl olabilirim ki?:(

Evet, sen bunu utanç verici bir şey olduğunu düşünürsen herkes dalga geçer.

Ama kimin umrunda? Sen önemsemez isen, onlar bunun senin için sorun olmayacağını düşündüklerinden onlarda dalga aracı olarak kullanmazlar.

Dediğim gibi, utandığın kadar dalga geçilirsin.

Hesabınıza erişiminiz varsa;
Youtube Studio'yu açın.
Ayarlar'a dokunun.
Kanal ayarlarına gelin.
Gelişmiş ayarlar sekmesine tıklayın.
Aşağıda youtube kanalınızı silebilir ve devre dışı bırakabilirsiniz.

Hesabınıza erişiminiz yoksa;
Youtube'a mail gönderin ve mailinizde o hesabın sizin olduğunda dair bilgiler içeren kısa ve net bir mail olmalı örnek:
"Merhaba, artık kullanmak istemediğim ve erişimimin olmadığı YouTube kanalımın kaldırılmasını istiyorum. Attığım videolar dolayısıyla aşağılanmış bulunmaktayım. Hesabımın ilk elektronik posta adresi "bu.bir.mail.ellerini.kaldır@email.com" şeklindedir. Hesabımın telefon numarası 05XX XXX XX X1'dir. Gelebilecek erişim kodlarına ulaşabileceğimi söylemek isterim. Teşekkürler." Pek kısa olmadı ama kopyala yapıştır yapıp içerikleri değiştirebilirsiniz :D

Kanalı silmek yerine videoları silseniz olmuyor mu?

@baran_basaran buna gerçekten inanıyor musunuz? Gidip 4 sene önce "vt rkdşlr mece oynox" diye bir video çektiyse bununla dalga geçilir, utanmak ile alakası yok.

"Vt rkdşlr mece oynox" = evet arkadaşlar Minecraft oynuyoruz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı