3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.760 Makaleler 63 Çözümler 478 19 Şubat 2023 #1 Merhaba. Android 8.1 bir cihaz kullanıyorum. YouTube ayarlarında bir sürü ayar vardı. Ancak indirilenler sekmesi ve bazı diğer ayarlar yok oldu. YouTube Premium kullanıyorum. Sizde de böyle bir durum var mı? Kontrol edebilir misiniz? Son düzenleme: 19 Şubat 2023
Merhaba. Android 8.1 bir cihaz kullanıyorum. YouTube ayarlarında bir sürü ayar vardı. Ancak indirilenler sekmesi ve bazı diğer ayarlar yok oldu. YouTube Premium kullanıyorum. Sizde de böyle bir durum var mı? Kontrol edebilir misiniz?
Çözüm 3 3 300319 19 Şubat 2023 Ferhat D dedi: Kullanmıyorum, belirtmeyi unutmuşum. Genel bir şey bu sanırım Premium kullanıcılarında. Genişletmek için tıkla... Olabilir. Ayarları değiştiriyor olabilirler. Çünkü masaüstü arayüzü değişti ayarların. YouTube Premium menü yenilenmiş ve daha fazla özellik ile kullanıma sunulmuş. Haberiniz olsun arkadaşlar.
Ferhat D dedi: Kullanmıyorum, belirtmeyi unutmuşum. Genel bir şey bu sanırım Premium kullanıcılarında. Genişletmek için tıkla... Olabilir. Ayarları değiştiriyor olabilirler. Çünkü masaüstü arayüzü değişti ayarların. YouTube Premium menü yenilenmiş ve daha fazla özellik ile kullanıma sunulmuş. Haberiniz olsun arkadaşlar.
KS KS 3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.760 Makaleler 63 Çözümler 478 19 Şubat 2023 #11 Ferhat D dedi: Kullanmıyorum, belirtmeyi unutmuşum. Genel bir şey bu sanırım Premium kullanıcılarında. Genişletmek için tıkla... Olabilir. Ayarları değiştiriyor olabilirler. Çünkü masaüstü arayüzü değişti ayarların. YouTube Premium menü yenilenmiş ve daha fazla özellik ile kullanıma sunulmuş. Haberiniz olsun arkadaşlar. Son düzenleme: 23 Şubat 2023 Artı 0 Eksi Çözüm
Ferhat D dedi: Kullanmıyorum, belirtmeyi unutmuşum. Genel bir şey bu sanırım Premium kullanıcılarında. Genişletmek için tıkla... Olabilir. Ayarları değiştiriyor olabilirler. Çünkü masaüstü arayüzü değişti ayarların. YouTube Premium menü yenilenmiş ve daha fazla özellik ile kullanıma sunulmuş. Haberiniz olsun arkadaşlar.