3 393982 Picopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 282 Makaleler 3 Çözümler 8 8 Mart 2021 #11 emrecakmak5606 dedi: Microsoft Edge'de de var. Genişletmek için tıkla... Edge, Chromium kullanılarak yapıldığı için var. Brave'de de var yani ona bakarsan.
emrecakmak5606 dedi: Microsoft Edge'de de var. Genişletmek için tıkla... Edge, Chromium kullanılarak yapıldığı için var. Brave'de de var yani ona bakarsan.
2 26318 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Temmuz 2014 Mesajlar 12.316 Makaleler 25 Çözümler 277 8 Mart 2021 #12 Harici bir geliştiricinin sunduğu uygulamayı kullanıyorum. YouTube uygulama yapana kadar tavsiye ederim. Releases · ytmdesktop/ytmdesktop A Desktop App for YouTube Music. Contribute to ytmdesktop/ytmdesktop development by creating an account on GitHub. github.com
Harici bir geliştiricinin sunduğu uygulamayı kullanıyorum. YouTube uygulama yapana kadar tavsiye ederim. Releases · ytmdesktop/ytmdesktop A Desktop App for YouTube Music. Contribute to ytmdesktop/ytmdesktop development by creating an account on GitHub. github.com
Mayerls Hectopat Katılım 1 Eylül 2021 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2021 #13 26318 dedi: Harici bir geliştiricinin sunduğu uygulamayı kullanıyorum. YouTube uygulama yapana kadar tavsiye ederim. Releases · ytmdesktop/ytmdesktop A Desktop App for YouTube Music. Contribute to ytmdesktop/ytmdesktop development by creating an account on GitHub. github.com Genişletmek için tıkla... Google hesabınız kayıtlımı hesap çalınma olayı var mıdır?
26318 dedi: Harici bir geliştiricinin sunduğu uygulamayı kullanıyorum. YouTube uygulama yapana kadar tavsiye ederim. Releases · ytmdesktop/ytmdesktop A Desktop App for YouTube Music. Contribute to ytmdesktop/ytmdesktop development by creating an account on GitHub. github.com Genişletmek için tıkla... Google hesabınız kayıtlımı hesap çalınma olayı var mıdır?
3 301517 Kilopat Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 4.677 Makaleler 4 Çözümler 24 26 Aralık 2021 #14 Opera zaten eklenti olarak bunu sunuyor.
ardayavuzz Hectopat Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 30 31 Mayıs 2022 #15 Merhaba. Spotify kullanırken hem mobil hem de masaüstünde aynı anda senkronize bir şekilde çalabiliyordu. Youtube Music'te böyle bir kullanım var mı ?
Merhaba. Spotify kullanırken hem mobil hem de masaüstünde aynı anda senkronize bir şekilde çalabiliyordu. Youtube Music'te böyle bir kullanım var mı ?