MustafaBeyS Centipat Katılım 1 Temmuz 2024 Mesajlar 149 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2024 #1 YouTube'da gördüm Spotify'da olduğu gibi kendi içinde equalizer ayarı var fakat bende gözükmüyor kaldırıldı mı?
YouTube'da gördüm Spotify'da olduğu gibi kendi içinde equalizer ayarı var fakat bende gözükmüyor kaldırıldı mı?
hxvy0 Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 735 Çözümler 8 Yer Istanbul 24 Ekim 2024 #2 MustafaBeyS dedi: YouTube'da gördüm Spotify'da olduğu gibi kendi içinde equalizer ayarı var fakat bende gözükmüyor kaldırıldı mı? Genişletmek için tıkla... O kısım sizin sisteminizdeki ekolayzır'ı açar. Telefonunuzda ekolayzır yoksa orada o seçenek bulunmaz.
MustafaBeyS dedi: YouTube'da gördüm Spotify'da olduğu gibi kendi içinde equalizer ayarı var fakat bende gözükmüyor kaldırıldı mı? Genişletmek için tıkla... O kısım sizin sisteminizdeki ekolayzır'ı açar. Telefonunuzda ekolayzır yoksa orada o seçenek bulunmaz.
MustafaBeyS Centipat Katılım 1 Temmuz 2024 Mesajlar 149 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2024 #3 hxvy0 dedi: O kısım sizin sisteminizdeki ekolayzır'ı açar. Telefonunuzda ekolayzır yoksa orada o seçenek bulunmaz. Genişletmek için tıkla... Telefonun var, sadece müzikte etki etmiyor YouTube gibi uygulamalarda da sesi değiştirdiği için YT Music'in içindeki equalizer kullanmak istiyorum.
hxvy0 dedi: O kısım sizin sisteminizdeki ekolayzır'ı açar. Telefonunuzda ekolayzır yoksa orada o seçenek bulunmaz. Genişletmek için tıkla... Telefonun var, sadece müzikte etki etmiyor YouTube gibi uygulamalarda da sesi değiştirdiği için YT Music'in içindeki equalizer kullanmak istiyorum.