Unknown873
Hectopat
Televizyonumuz Smart değil. Dahili Wi-Fi üzerinden internet bağlantısı da yapmıyoruz, LAN, kablolu olarak yapıyoruz.Dahili Wi-Fi alıcısı yok galiba üründe. Televizton üzerinden Wi-Fi aldığı için takılmalar olabilr.
Next uyduları çok popülerdir aslında. Yıllardır kullanıcısıyız, kaçak ürün piyasaya süreceklerini sanmıyorum. Ama dediğiniz gibi, Android işletim sistemi kadar da olmaz. Wi-Fi alıcısı ile denemeye çalışacağız, teşekkürler.Android box olmadığı için lisanssız oluyorlar kaçak gibi o yüzden takılmanın önüne geçilmesi zor.
Ürün kaçak değl zaten Next Android Box ürünlerine lisans alıyor genelde.Televizyonumuz Smart değil. Dahili Wi-Fi üzerinden internet bağlantısı da yapmıyoruz, LAN, kablolu olarak yapıyoruz.
Next uyduları çok popülerdir aslında. Yıllardır kullanıcısıyız, kaçak ürün piyasaya süreceklerini sanmıyorum. Ama dediğiniz gibi, Android işletim sistemi kadar da olmaz. Wi-Fi alıcısı ile denemeye çalışacağız, teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.