YouTube özellikli uyduda videolar takılıyor

Unknown873

Hectopat
Merhaba.
YouTube özellikli uydu (Next 2071) satın aldık, YouTube videolarında takılmalar oluyor. Videonun belli bir kısmını izledikten sonra takılıyor. Bu nedendir? YouTube izleme keyfi vermiyor.

Dosya Ekleri

• IMG_1470.jpeg
    IMG_1470.jpeg
    19,6 KB · Görüntüleme: 10
Dahili Wi-Fi alıcısı yok galiba üründe. Televizton üzerinden Wi-Fi aldığı için takılmalar olabilr.
Televizyonumuz Smart değil. Dahili Wi-Fi üzerinden internet bağlantısı da yapmıyoruz, LAN, kablolu olarak yapıyoruz.

Android box olmadığı için lisanssız oluyorlar kaçak gibi o yüzden takılmanın önüne geçilmesi zor.
Next uyduları çok popülerdir aslında. Yıllardır kullanıcısıyız, kaçak ürün piyasaya süreceklerini sanmıyorum. Ama dediğiniz gibi, Android işletim sistemi kadar da olmaz. Wi-Fi alıcısı ile denemeye çalışacağız, teşekkürler.

Televizyonumuz Smart değil. Dahili Wi-Fi üzerinden internet bağlantısı da yapmıyoruz, LAN, kablolu olarak yapıyoruz.

Next uyduları çok popülerdir aslında. Yıllardır kullanıcısıyız, kaçak ürün piyasaya süreceklerini sanmıyorum. Ama dediğiniz gibi, Android işletim sistemi kadar da olmaz. Wi-Fi alıcısı ile denemeye çalışacağız, teşekkürler.
Ürün kaçak değl zaten Next Android Box ürünlerine lisans alıyor genelde.

Yeni konular

Geri
Yukarı