O OsmanefeSahin16 Centipat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2024 #1 Arkadaşlar selamünaleyküm. Benim oynatma listemde kısa videolardan sesler var ama orayı hiçbir şekilde silemiyorum. Yardımcı olur musunuz?
Arkadaşlar selamünaleyküm. Benim oynatma listemde kısa videolardan sesler var ama orayı hiçbir şekilde silemiyorum. Yardımcı olur musunuz?
Retoucher Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Eylül 2013 Mesajlar 1.109 Çözümler 46 13 Mart 2024 #2 Videoların en sağında üç noktaya tıklayıp ".... listesinden kaldır" kısmından istediğiniz videoyu silebilirsiniz.
Videoların en sağında üç noktaya tıklayıp ".... listesinden kaldır" kısmından istediğiniz videoyu silebilirsiniz.
OsmanEfeSahin Hectopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2024 #3 Retoucher dedi: Videoların en sağında üç noktaya tıklayıp "... Listesinden kaldır" kısmından istediğiniz videoyu silebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Retoucher dedi: Videoların en sağında üç noktaya tıklayıp "... Listesinden kaldır" kısmından istediğiniz videoyu silebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.