YouTube oynatma listesini kaç kişinin gördüğüne bakma

Yer
Almanya
Daha fazla  
Meslek
König
Merhaba. YouTube'da herkese açık bir oynatma listem var. Eskiden oynatma listesine kaç kişinin baktığını görebiliyordum. Ama artık yeni gelen tasarımla beraber bunu sanırım kaldırmışlar. Nasıl geri getirebilirim?

Ben de bu konuyu araştırıyorum kaç haftadır. Reddit'de bu konuyla ilgili yazmışlar ki, bence gereksiz bir özellikti. Hayır yani niye gereksiz özellik olsun ki? Çözüm için aramadığım yabancı yerli kaynaklar kalmadı. Ben de bununla ilgili bir konu açtım burada. Bakalım ne diyecekler?

Ben de bu konuyu araştırıyorum kaç haftadır. Reddit'de bu konuyla ilgili yazmışlar ki, bence gereksiz bir özellikti. Hayır yani niye gereksiz özellik olsun ki? Çözüm için aramadığım yabancı yerli kaynaklar kalmadı. Ben de bununla ilgili bir konu açtım burada. Bakalım ne diyecekler?
Sanırım buldum. Youtube da profil fotoğrafına tıklıyorsun sonra youtube studioya gidiyorsun oradan analytics e tıklıyorsun orada oynatma listesi ile ilgili kısım var orada gözüküyor ama sanırım youtube a güncelleme geldiğinde görüntülüme sayısı sıfırlanmış en son 2100 görüntülemesi vardı oynatma listemin 480 gözüküyor.
Not: Sıfırlanmamış oradan hangi zaman dilimine baktığınıda seçmen gerekiyormuş.

Sanırım buldum. Youtube da profil fotoğrafına tıklıyorsun sonra youtube studioya gidiyorsun oradan analytics e tıklıyorsun orada oynatma listesi ile ilgili kısım var orada gözüküyor ama sanırım youtube a güncelleme geldiğinde görüntülüme sayısı sıfırlanmış en son 2100 görüntülemesi vardı oynatma listemin 480 gözüküyor.
İyi de benim başkasının oynatma listesinin görüntülemesine bakmam lazım. Ben kendiminkini görüyorum zaten.

Merhaba, oynatma listelerinin görüntülenme sayılarına bu yöntemle ulaşamadım. Başka bir yolu var mı?

Merhaba, oynatma listelerinin görüntülenme sayılarına bu yöntemle ulaşamadım. Başka bir yolu var mı?

Bu adımları takip edin. Tabii burada farklı gösteriyor ve anlaşılmıyor ama, en mantıklısı oynatma listesinin linkine girerek görüntülenme sayısını görmek.

Dosya Ekleri

• studyo.JPG
    studyo.JPG
    65 KB · Görüntüleme: 238

Technopat Haberler

Geri
Yukarı