YouTube platformunda abone arttırma yolları nelerdir?

Katılım
20 Mayıs 2020
Mesajlar
1.426
Makaleler
1
Çözümler
5
Merhabalar, Mayıs ayında açtığım bir YouTube kanalım mevcut. Bu kanalda oyun incelemeleri, oyun eklentisi paylaşımları (internette bulunmayan Türkçe yamalar v.b.), oyun serileri paylaşıyorum. 90 adet videom bulunmakta. Video süreleri önceleri bir saat civarındaydı fakat kısaltırsam ilginin daha fazla olacağını düşünerek 20 dakika civarlarına kadar indirdim. Mayıs ayından bu yana yalnızca 125 abonem mevcut. Trendleri sıkça takip ediyorum ve bazı videolarımın izlenmeleri 1.500-3000 civarlarında oluyor fakat aboneye hiçbir etkisi olmuyor. Sizce hızlı bir şekilde 1000 aboneyi aşmak için neler yapmam gerekiyor?
 
Video içinde "Hemen üç mikrosaniyenizi ayırarak abone olun!" demek belki işe yarar. Şaka bir yana abone sayısını artırmak hop diyince olmuyor, algoritma devamlı video çeken birisinin bir videosunu çıkartmaya yönelik. Yani düzenli olarak video atın, buda günde azami iki, asgari üç günde bir olmalı.
 
İzlenmeniz fena değilmiş en azından :D Benim de utanç kaynağı bir kanalım vardı. 30 31 video civarı vardı. En fazla 100 izlenen bir videom var o da şimdi en fazla 200 olmuştur :)
 
Abone sayısı ile video izlenmesi her zaman doğru orantılı değildir, bot mot almanızı kesinlikle tavsiye etmem. Bazı video çok izlenir ama az abone getirir bazı video daha az izlenir ama gelen abone fazladır, analytics kısmından buna bakın hem ömür boyu hem de son 90 gün de en çok abone getiren videonun hangisi ise ona yakın birkaç içerik üretin 🙂
 

Geri
Yukarı