YouTube Premium denemesinde ücret ödenir mi?

XPLSG

Megapat
Katılım
2 Ekim 2020
Mesajlar
7.874
Makaleler
5
Çözümler
124
YouTube Premium'da 1 ay ücretsiz deneme hakkı var.
Ben 1 ay dolmadan iptal edersem hiçbir ücret ödemeyeceğim, değil mi?
 
Sizden kart bilgilerini ister. Deneme sürümü bittiği anda otomatik parayı alıyor diye hatılıyorum :D.
 
Kart bilgilerini girdiğinizde, öyle tahmin ediyorum ki, hesabın kullanılıp kullanılmadığına dair bilgi almak için hesabınızdan 1 TL çekiyor öncelikle. Daha sonra tekrar hesabınıza yatırıyorlar 1 TL'yi. Sonra gönül rahatlığı ile premium deneme süreniz dolana kadar kullanabilirsiniz. Daha sonrasında iptal ederek herhangi bir ücret ödemeden premium'dan çıkabilirsiniz.
 
Kart bilgilerini girdiğinizde, öyle tahmin ediyorum ki, hesabın kullanılıp kullanılmadığına dair bilgi almak için hesabınızdan 1 TL çekiyor öncelikle. Daha sonra tekrar hesabınıza yatırıyorlar 1 TL'yi. Sonra gönül rahatlığı ile Premium deneme süreniz dolana kadar kullanabilirsiniz. Daha sonrasında iptal ederek herhangi bir ücret ödemeden Premium'dan çıkabilirsiniz.

Hocam benden 1 TL çekti fakat aradan 1-2 saat geçmesine rağmen iade etmedi. İadeyi ne zaman yapıyor bir bilginiz var mı?
 
Deneme sürümünde ücret ödemiyorsunuz, sadece Google Pay'in yeni ödeme yöntemini tanıması için 1 ya da 2 TL çekiyor, birkaç saat sonra (bazen saniyeler içinde) tekrar yatırıyor.
 

Geri
Yukarı