YouTube Premium'a zam geldi

Bence fiyat iyi, daha fazla zamlanmaz inşallah.

İsterse 300 TL olsun gene youtube premium alırım. Reklam izlemekten aşırı derece de nefret ediyorum. Telefonda aktif kullanıldığı için çok işe yarıyor. Şarkının orta yerinde zırt pırt reklam çıkacağına premium alıp keyfime bakarım daha iyi.

Android işletim sistemli telefonum ve evde bir televizyon var, ben o nedenle şu anlık Premium kullanıyorum. Telefonum için Revanced de yükleyebilirim ama güvenemiyorum açıkçası. Televizyonlarda zaten bir tek Premium oluyor herhalde.

Bilgisayar için de Firefox + Ublock Origin kullanıyorum. Bu ikili veya sadece Brave iş görüyor diye biliyorum ama, yine de bilgisayarda da Premium'lu hesap açık.

Ben bir süre daha Premium'dan devam edeceğim, çünkü telefonda Firefox + Ublock Origin de denedim, Brave de denedim, eninde sonunda da tıpış tıpış Premium'a döndüm. Uygulamadan kullanmanın yeri bir başka (ama Revanced'e güvenemediğimi de söylemiştim hatırlarsan).

Arkadaşlar iPhone kullanıyorum bende bireysel üyelik 105 TL aile üyeliği 205 TL gözüküyor. Sizde de öyle mi?

İnternetteki vaktimin yarısını YouTube'da geçiriyorum. Youtube Music en çok kullandığım 2. uygulama. Parasını sonuna kadar hak ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…