YouTube reklam engelleme için kesin çözüm var mı?

Kesin olarak bir çözüm var mı? uBlock Origin ile ön belleği temizleyip, güncelle yapıyorum ama yine reklam çıkıyor.
Ublock Origin kullanıyorum, bu söylentiler çıkalı çok oldu ama dikkat etmedim. Şimdi merak ettim, bende reklam sorunu falan yok gayet iyi çalışıyor engelleyici. Herkes aynı sorun için çözüm arıyor. Bir tek bende mi hâlâ reklam engellenmeye devam ediyor?

Ublock Origin kullanıyorum, bu söylentiler çıkalı çok oldu ama dikkat etmedim. Şimdi merak ettim, bende reklam sorunu falan yok gayet iyi çalışıyor engelleyici. Herkes aynı sorun için çözüm arıyor. Bir tek bende mi hâlâ reklam engellenmeye devam ediyor?
Ublock Origin de ön belleği temizleyip, güncelleme yaptım şu anlık sorun çözüldü.

2 tane yetmemis, 1 tane de uBlock Origin koyun.

Birbiriyle cakismasinlar ayni guvenlik yazilimi gibi. 1 tane yeter. Reklam olmayabilir ama uyari vermiyor mu kullanmayin diye?
Ben 4 tane kullandım zamanında çok güzel keyifli ilerledi. Çakışan olmadı hiç. Özel ayarlar vardı üzerinde. Aşağıya liste bırakıyorum. Bu arada kaldırma nedenim sisteme çok yüklenmeye başlamış olması.
-Adblock
-AdGuard
-uBlock
-Opera reklam engelleyici

Ublock Origin veya AdGuard yeterli. Sorun yaşadığınızda Ublock filtre ayarlarından SHIFT tuşuna basarak ön bellek temizleyip filtreleri güncelleyin. AdGuard için de direkt filtreleri güncelleyin.

Siteler reklam engelleyicileri aşmak için kendilerine yeni sistemler getirecektir. Bu tarz durumlarda yukarıdaki filtre temizlik ve güncelleme sorunu çözer. Çözülmüyorsada biraz beklemeniz gerekiyor. Bu filtre geliştiricileri de açıkları düzenli olarak kapatıyor.

Benim tavsiyem Ublock Origin.

AdGuard veya Ublock Origin'den sadece birini kullanın. Bu yazılımların yanına kalitesiz Adblock, Adblock Plus veya Opera, Vivaldi gibi tarayıcıların reklam engelleme ayarlarını eklemeyin. Bu ayarları kapatın ve uzantıları kaldırın.

Premium aile paketi çok hesapli geliyor. Papara'dan ödersiniz 10 lira iade ediyor. 6 kişi kullanıyoruz. Yok reklam çıktı derdim kalmadı. 6'li aile paketi 60 lira bi düşünün derim.

Premium aile paketi çok hesapli geliyor. Papara'dan ödersiniz 10 lira iade ediyor. 6 kişi kullanıyoruz. Yok reklam çıktı derdim kalmadı. 6'li aile paketi 60 lira bir düşünün derim.

Böyle ucuz bir şey için adblocker kullanmak bence saçma hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı