Bende uzun zamandır telefonda Opera PC de Chrome kullanıyordum. Bu reklam mevzusundan sonra PC de de Opera'ya geçtim sorunsuz şekilde reklamsız YouTube kullanmaya devam ediyorum.
O adamlar yazılım geliştirmek için kim bilir ne kadar masrafa giriyorlar sunucu vs. ve bir şekilde o parayı kazanmak zorundalar. Suyunu çıkardıkları falan yok, sen yapsan aynısını der miydin?
O adamlar yazılım geliştirmek için kim bilir ne kadar masrafa giriyorlar sunucu vs. ve bir şekilde o parayı kazanmak zorundalar. Suyunu çıkardıkları falan yok, sen yapsan aynısını der miydin?
Bağışların getirdiği idari iş yükünü istemiyorum. Projenin hiçbir şekilde finansmana ihtiyaç duymasını istemiyorum: özel bir ana sayfa yok + forum yok = maliyet yok = mali desteğe gerek yok. Bu projeler üzerinde çalışmaktan yorulursam başka bir şeye geçmekte özgür olmak istiyorum (bağış yok = beklenti yok).
Çeşitli listelerin koruyucularını düşünün. Bu listeler her şeydir. Bunu yeterince vurgulayamıyorum.
3-5 kenarda köşede reklam olur tamamda bir videoya adam 2 tane reklamı ard arda dayıyor. Sağım solum her yerim reklam.
Sayfayı aşağı kaydırdıkça bazen 200 üzerinde reklam görünüyor.
Reklam izlemekden video izleyemez hale gelecek millet yakında.