Çözüm YouTube reklam engelleme

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yazdığınız saçmalık. YouTube'u geliştiren insanlar ne o zaman? Onlar kazanmasın mı? O insanların emeği daha büyük belki de.
Kazanıyorlar zaten hem de çok daha fazlasını. Reklam izlememize muhtaç değil koskoca firma.

3-5 kenarda köşede reklam olur tamamda bir videoya adam 2 tane reklamı ard arda dayıyor. Sağım solum her yerim reklam.
Sayfayı aşağı kaydırdıkça bazen 200 üzerinde reklam görünüyor.
Reklam izlemekden video izleyemez hale gelecek millet yakında.

Doğruları soyleyınce de anca guluyor. Yasi kucuk herhalde.

Haha, bir de kızgın atıyorlar. YouTube sadece Türkiye için çalışmıyor zaten :D Ayrıca bir insan neden bedava reklam engelleyici geliştirsin, bir sıkıntı illaki vardır yine de bilmiyorum. Reklam engelleyici kullanan birisi olarak söylüyorum ekleme olarak.

@Patrick_Yıldız Üzücü ya. Youtube hesabımı ve sitesini kapattım. Akıllı telefonum Google temelli. O olmasa şimdiye Google denen şirketi hayatımdan şutlardım.
Root ile gereksiz gördüğün servisleri kaldırabilirsin şuanda honor kullanıyorum bootloader açamıyoruz malesef de xıaomi kullanırken cihazla baya uğraşıyordum.
IOS da Androidden iyi bir sistem değil şahsen android daha özgür. Bir şey için altarnatif çözümler üretebiliyorsun androidde.
Youtube yine tarayıcı üzerinden de girebilirsin sorun olmuyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı