İkisinide yükledim gene aynı. Hatta ghostery bana özel pencereden aç diyor reklamı engellemek için bu zaten aşırı saçma eklentisiz de özel pencereden reklamsız izleniyor.
İkisini de yükledim gene aynı. Hatta Ghostery bana özel pencereden aç diyor reklamı engellemek için bu zaten aşırı saçma eklentisiz de özel pencereden reklamsız izleniyor.
İkisinide yükledim gene aynı. Hatta ghostery bana özel pencereden aç diyor reklamı engellemek için bu zaten aşırı saçma eklentisiz de özel pencereden reklamsız izleniyor.
Ghostery veya privacy badger ikisinden biri reklam şirketine satıldı üstelik ikisi de adguard veya ublocktan iyi değil. Filtreleri güncelle dedikten sonra tarayıcı önbelleğini temizleyin düzelmesi gerekiyor.
Ghostery veya Privacy Badger ikisinden biri reklam şirketine satıldı üstelik ikisi de AdGuard veya UBlock'tan iyi değil. Filtreleri güncelle dedikten sonra tarayıcı önbelleğini temizleyin düzelmesi gerekiyor.
Privacy Badger orta almış olabilir ama Ghostery yüksek puan almıştır hocam kötü bir eklenti değil yani uzun zamandır kullanıyorum 1 eksisini görmedim.
ve ikiside açık kaynaklıdır.