Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evet. Şu ana kadar anladığım kadarıyla her kullanıcıya aşama aşama getiriyorlar ve 3 aşama var.
Evvel bu uyarıyı göreceksiniz ve üstündeki çarpıyla kapatabilir ve videoyu izlemeye devam edebilirsiniz.
İkinci olarak o çarpıya basmak için bi' 5 saniye falan zaman koyacak. Yani direkt kapatamayacaksınız. Daha sonra ise ya 3 kez reklamsız izlemenize izin verip 3'ten sonra reklam engelleyiciyi kapatmadan YouTube'u kullanamayacaksınız. Yahut o 3 hakkı da vermeden direkt olarak YouTube'u kullanamayacaksınız.
uBlock Origin kullanıyordum sorun yoktu ta ki bu Sabah'a kadar. YouTube'a girdim yine aynı hatayı vermeye başladı uBlock Origin'i de çözdüklerine göre işimiz çok zor ne yazık ki.
Evet yaklaşık 1 haftadır var. Başlarda direkt çarpıya basabiliyordum ancak birkaç gündür çarpıya basmam için ayrıyeten bir 5 saniye daha bekliyorum. Muhtemelen birkaç hafta sonra da 15 saniyeye çıkar, en sonunda direkt çarpı tuşunu silerler.