YouTube reklamları nasıl engellenir?

Google ara sıra bunları dener merak etmeyin. 1 2 güne çözülür tekrardan. Filtreleri güncelleyin tarayıcı onbellegini temizleyin. Bunlar işe yarayacaktır.
Bir deniyeyim
Premium alabilirsiniz.
Youtube için mi eğer böyle devam ederse kullanmayacağım

Google ara sıra bunları dener merak etmeyin. 1 2 güne çözülür tekrardan. Filtreleri güncelleyin tarayıcı onbellegini temizleyin. Bunlar işe yarayacaktır.

Bu işe yaradı gibi şu anlık engel kalktı teşekkürler.

Merhaba, kaç tane reklam engelleme uzantısı kullandıysam olmadı. Bu reklamları nasıl engellerim?
Brave diye bir tarayıcı var onu indir inan bana hiç reklam gelmiyor. Ben kullandım lakin YT Music almak için Premium da alayım dedim. Brave kullanmıyorum o yüzden.

Firefox'da Noscript, Privacy Badger ve uBlock Origin eklentilerini kullanıyorum hiç reklam çıkmadı şuana kadar. Reklam engelleyici olan eklenti uBlock Origin isterseniz deneyin

Brave diye bir tarayıcı var onu indir inan bana hiç reklam gelmiyor. Ben kullandım lakin YT Music almak için premium da alayım dedim. Brave kullanmıyorum o yüzden.

Şu zamana kadar Brave kullanıyordum kendi eklentisi ile problem yaşamadım ama 1 saat önce başladı eklenti kurdum olmadı ön belleği silince düzeldi şimdilik.

Şu zamana kadar Brave kullanıyordum kendi eklentisi ile problem yaşamadım ama 1 saat önce başladı eklenti kurdum olmadı ön belleği silince düzeldi şimdilik.
Bende hiç kullanmıyorum. Bir gün YT Music'den vazgeçersem kullanırım yeniden ki umarım o sorun kalıcı olmaz.

Brave kullanın YouTube dahil her türlü reklamı engelliyor. Bazı adblockerlar YouTube'da veya başka sitelerde reklamları engelleyince video açılmıyor ama Brave de öyle bir sorun görmedim. Sadece bazı çok nadir özel sitelerde anti adblocker olan sitelerde sorun oluyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı