legomerak Hectopat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 152 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2024 #1 Merhaba YouTube'a ayarlara basınca sabit ses var gördüğünüz gibi bu olayın geldiğinden beri çoğu videoda ses kayması var. Açınca da kapatınca da bilgili olan biri varsa yardım edebilir mi?
Merhaba YouTube'a ayarlara basınca sabit ses var gördüğünüz gibi bu olayın geldiğinden beri çoğu videoda ses kayması var. Açınca da kapatınca da bilgili olan biri varsa yardım edebilir mi?
Single_factor Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 5.481 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gitarist, tonmaister, producer, 3D Animator. 28 Ağustos 2024 #2 Ses kayması için değil. O ayar ses seviyesini sabitler. Ses kayması Video ve ses dosyanızın fps lerinin uyuşmaması ile ilgilidir.
Ses kayması için değil. O ayar ses seviyesini sabitler. Ses kayması Video ve ses dosyanızın fps lerinin uyuşmaması ile ilgilidir.
legomerak Hectopat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 152 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #3 Single_factor dedi: Ses kayması için değil. O ayar ses seviyesini sabitler. Ses kayması Video ve ses dosyanızın fps lerinin uyuşmaması ile ilgilidir. Genişletmek için tıkla... Sağolun
Single_factor dedi: Ses kayması için değil. O ayar ses seviyesini sabitler. Ses kayması Video ve ses dosyanızın fps lerinin uyuşmaması ile ilgilidir. Genişletmek için tıkla... Sağolun
Furkan Borak Hectopat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 4.949 Makaleler 1 Çözümler 29 Yer Kocaeli, Karamürsel 28 Ağustos 2024 #4 Single_factor dedi: Ses kayması için değil. O ayar ses seviyesini sabitler. Ses kayması Video ve ses dosyanızın FPS'lerinin uyuşmaması ile ilgilidir. Genişletmek için tıkla... Hocam ben onu mesela video da biri bir anda bağırıyorsa bile sesini düşürüyor diye düşünüyordum. Öğrendiğim iyi oldu. Kaynağınız var mı acaba?
Single_factor dedi: Ses kayması için değil. O ayar ses seviyesini sabitler. Ses kayması Video ve ses dosyanızın FPS'lerinin uyuşmaması ile ilgilidir. Genişletmek için tıkla... Hocam ben onu mesela video da biri bir anda bağırıyorsa bile sesini düşürüyor diye düşünüyordum. Öğrendiğim iyi oldu. Kaynağınız var mı acaba?