EmiRKaaN0809 Decapat Katılım 21 Mart 2021 Mesajlar 150 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2022 #1 Oyun kanalım var ve her gün video yüklüyorum video attığım aynı gün shorts videosu atsam algoritmam sarsılır mı kötü etkilenir mi?
Oyun kanalım var ve her gün video yüklüyorum video attığım aynı gün shorts videosu atsam algoritmam sarsılır mı kötü etkilenir mi?
S Silinen üye 311895 Ziyaretçi 26 Şubat 2022 #2 Kendi algoritman sarsılır karşına shorts videoları daha çok çıkar. Şu konunda cevaplanmış zaten:YouTube shorts fazla kullanmak kanala zarar verir mi?
Kendi algoritman sarsılır karşına shorts videoları daha çok çıkar. Şu konunda cevaplanmış zaten:YouTube shorts fazla kullanmak kanala zarar verir mi?
EmiRKaaN0809 Decapat Katılım 21 Mart 2021 Mesajlar 150 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2022 #3 Silinen üye dedi: Kendi algoritman sarsılır karşına shorts videoları daha çok çıkar. Şu konunda cevaplanmış zaten:YouTube shorts fazla kullanmak kanala zarar verir mi? Genişletmek için tıkla... O konu da başka bir soru sormuştum bunda video attığım aynı günde shorts atsam sorun olur mu diye soruyorum.
Silinen üye dedi: Kendi algoritman sarsılır karşına shorts videoları daha çok çıkar. Şu konunda cevaplanmış zaten:YouTube shorts fazla kullanmak kanala zarar verir mi? Genişletmek için tıkla... O konu da başka bir soru sormuştum bunda video attığım aynı günde shorts atsam sorun olur mu diye soruyorum.