YouTube shorts videolarım izlenmiyor

Ara vermenizi tavsiye etmem, en iyisi algoritmaya inat yine video atmaya devam etmektir. Shorts futbol videolarınız edit tarzında ise TikTok üzerinde popüler olan şarkıları editlerinizde kullanmanızı ve şarkıyı mutlaka etiketler kısmına yazmanızı tavsiye ederim. Bol bol video atmaya bir süre devam edin, izlenmeler canınızı sıkmasın. En azından 1 ay daha devam edin düzelme ihtimali var.

Tamamdır teşekkürler.

YouTube algoritması saçma bir şey. Zamanında mükemmel kaliteli videolar çektim. Şimdi bir arkadaşım TikTok'tan futbol videoları indirip Shorts'a atıyor. Şu an iyi bir abonesi var. Size önerim, etiket yoksa etiket eklemeniz ve izlenen içeriklere yönelmeniz. Shorts'da bir gezinin ve nelerin izlendiğini inceleyin. Sonra o videolara benzer şeyler atın. Çoğu YouTuber böyle ünlü oldu.

Bende etiket ekliyorum işe yarıyordu son 2 güne kadar 2 gündür ne denesem olmadı en iyisi bir süre sürekli video atmak tekrar düzelir umarım teşekkürler öneriler için.
 
Maalesef ben de şu an aynı sorunu yaşıyorum videolarım 4 5 k izleniyordu 1 günde 18k görüntüleme almışken dün attığım videolar 2-3 izlendi.
 
Hiçbirinizde sorun yok, shorts çok hızlı büyüdü ve şu an shorts olarak yarım milyara yakın video var, bundan dolayı izlenme oranı düştü.
 
:) Bu shorts kısmını hiç sevmiyorum.


1660051131866.png
 
Bende'de aynı sorun yaşandı futbol videolarına yönelik shortslar atıyordum ve 2 dakikada 5bin görüntülenme olduğunu hatırlıyorum ama şimdi 0 görüntülenmeyi geçse iyidir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı