YouTube sunucuları VPN barındırır mı?

• Konuyu başlatan ftftc_
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 1.702
Makaleler
3
Merhaba arkadaşlar, YouTube sunucularına VPN ile bağlanmak mümkün mü? Yani kısaca kullandığım interneti Türk Telekom'a YouTube verisi olarak gösterebilir miyim? Etik bir davranış değil farkındayım. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
YouTube sunucularına VPN ile bağlanmak mümkün mü?
Bu mümkün tabii ki.
Yani kısaca kullandığım interneti Türk Telekom'a YouTube verisi olarak gösterebilir miyim?
Burada anladığım şey doğruysa istediğiniz şey VPN ile bağlantı kurunca hangi siteye girerseniz girin girdiğiniz sitenin verisi TT'a YouTube olarak gitsin. Eğer bundan bahsediyorsanız öyle bir yöntem yok, varsa da ben bilmiyorum.

Merhaba arkadaşlar, YouTube sunucularına VPN ile bağlanmak mümkün mü? Yani kısaca kullandığım interneti Türk Telekom'a YouTube verisi olarak gösterebilir miyim? Etik bir davranış değil farkındayım. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Evet yapılabilir zor bir olay değil ama proxy serveri ayarlaman gerekiyor.

VPN ile bağlanılıyor. Hatta kanalların yurt dışına özel içerikleri varsa erişebilirsiniz.

Kısaca cevap VPN ile YouTube erişilebiliyor.
Türk telekoma YouTube olarak göstermenin bir yolu olduğunu düşünmüyorum. Yani ben bilmiyorum. Ama bu biraz gereksiz davranış olurdu.

Bu mümkün tabii ki.

Burada anladığım şey doğruysa istediğiniz şey VPN ile bağlantı kurunca hangi siteye girerseniz girin girdiğiniz sitenin verisi TT'a YouTube olarak gitsin. Eğer bundan bahsediyorsanız öyle bir yöntem yok, varsa da ben bilmiyorum.
Teşekkürler arkadaşlar yardımlarınız için.
Yani ben bilmiyorum. Ama bu biraz gereksiz davranış olurdu.
Konu biraz bedava internet ve sistem açığına kaçınca gereksiz hareketler sergileniyor malesef 😄 iyi akşamlar.

Konu biraz bedava internet ve sistem açığına kaçınca gereksiz hareketler sergileniyor maalesef 😄 iyi akşamlar.

Bedava internet olayı pek yok. Haa eğer başka uygulamayı YouTube olarak göstereceksin belli uygulamalar var. Ama işe yarıyor mu bilgim yok. Ben EBA internetini denediğimde becerememiştim. Yani sistem açıkları işe yarasada bazıları gereksiz olabiliyor. Normal şekilde kullanmama bak. Güzel bir açık bulursan atıl kurt.

Bedava internet olayı pek yok. Haa eğer başka uygulamayı YouTube olarak göstereceksin belli uygulamalar var. Ama işe yarıyor mu bilgim yok. Ben EBA internetini denediğimde becerememiştim. Yani sistem açıkları işe yarasada bazıları gereksiz olabiliyor. Normal şekilde kullanmama bak. Güzel bir açık bulursan atıl kurt.
Açık bulursam acımam. Ne kadar etik bir insan olmaya dikkat etsemde TR de zor oluyor.

Konu biraz bedava internet ve sistem açığına kaçınca gereksiz hareketler sergileniyor maalesef 😄 iyi akşamlar.

Sınırsız YouTube paketi olan bir tarife kullanıyorsan yapabilirsin ama o tarz tarifelerin hem fiyatı hem de internetleri fazla oluyor ayrıca ayrıyeten VPS serverına da para vereceksin o yüzden harcayacağın efora ve paraya değer mi bilmiyorum.

Sınırsız YouTube paketi olan bir tarife kullanıyorsan yapabilirsin ama o tarz tarifelerin hem fiyatı hem de internetleri fazla oluyor ayrıca ayrıyeten VPS serverına da para vereceksin o yüzden harcayacağın efora ve paraya değer mi bilmiyorum.
Hali hazırda sınırsız yt paketim var. Yöntemi var ise anlatırsanız sevinirim. Zaten çok zahmetli ise girmem.

Teknik olarak eğer bir proxy sunucusu ayarlarsanız ve bu proxy ile iletişiminizi HTTPS ile şifreleyecek bir sistem kurarsanız yapmak mümkün HTTPS başlık hariç sifrelenmiş olarak gidiyor eğer siz bunu HTTPS ile bir daha şifreler ve başlığa YouTube koyarsanız TT kandırılabilir proxy o şifrelemeyi açar gerçek paketleri alır ve istenilen yere yönlendirebilir ancak bunu yapmak çok zahmetli çünkü telefon için istiyorsunuz muhtemelen Android ve iOS cihazlar için kalkıp bunu yapacak bir uygulama yazmanız gerek çünkü paketlere müdahale edemiyorsunuz eğer bunu yapan bir sistem bulursanız ne mutlu size.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı