YouTube telif cezası kalkar mı?

Brummbar

Hectopat
Yer
Bursa
Ben YouTube'da içerik üreticisiyim. Para kazanmam vs her şey açık. Aklıma şu takıldı yeni olduğum için, belki bilen vardır; ben 1 ay önce bir video yapmıştım ve telif hakkı vardı müzikte fakat çok takmadım öyle milyarlar kazanmadığım için. Dedim 100-200 bir şey olmaz. Sonra bu video belirli bir izlenmeyi geçince telif kalktı galiba, bu yüzden kalktı, tam bilmiyorum. Şimdi gene aynı müzikten video yaptım ve gene telif yedi. Bu, belirli bir izlenmeden sonra kalkacak mı?

Kendi kendine kalkmaması lazım normalde. İlkinde YouTube yanlış algılamış olabilir, bu yüzden telif kalkmıştır. İkinci için kalkacağını sanmıyorum.

Ben YouTube'da içerik üreticisiyim. Para kazanmam vs her şey açık. Aklıma şu takıldı yeni olduğum için, belki bilen vardır; ben 1 ay önce bir video yapmıştım ve telif hakkı vardı müzikte fakat çok takmadım öyle milyarlar kazanmadığım için. Dedim 100-200 bir şey olmaz. Sonra bu video belirli bir izlenmeyi geçince telif kalktı galiba, bu yüzden kalktı, tam bilmiyorum. Şimdi gene aynı müzikten video yaptım ve gene telif yedi. Bu, belirli bir izlenmeden sonra kalkacak mı?
Hayır. Yüksek ihtimalle telif hakkı sahibi iptal etmiştir. Örneğin paylaştığım beatlerin sampleları benzeyince bazılarına YouTube otomatik telif atıyor ben kaldırıyorum. Zaten beatlerimi ücretsiz paylaşıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı