YouTube Telif hak talebi sebebiyle kapatılan kanalda videolara erişim

Colten

Decapat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar, YouTube kanalım 3 yıl kadar önce Telif hakkı saldırısına uğradı. Hak talep eden kanal içerik sahibi olmamasına rağmen kanalımı 3 ihtar ile kapattırdı.

Kendisiyle iletişime geçtiğimde kaldırmayacağını sert bir dille belirtti.

Kanalın açılmasına düşük ihtimal versem de kanalın içerisinde ki videolar benim için önem arz ediyordu.

Bu videolara erişebilmemin olanağı bulunuyor mu? Şimdiden teşekkürler.

YouTube Studio da gözüküyordu galiba.

İçerik sahibi değil ise nasıl telif attı? Sorunuza gelecek olursak YouTube Studio'da gözükür diye tahmin ediyorum.

YouTube başvurun, zaten hak sahibi değilse suçlu çıkacaktır, çok takipçili ise, haksız çıkabilirsiniz,.

İçerik sahibi değil ise nasıl telif attı? Sorunuza gelecek olursak YouTube Studio'da gözükür diye tahmin ediyorum.
Kendi kanalına benim yükleme tarihimden önce kullandığım müzikleri veya Intro Templatesinin bulunduğu videoları yüklüyor. Ben kanalıma en az 3 video yükledikten sonra saldırıları başlatıyor.
YouTube başvurun, zaten hak sahibi değilse suçlu çıkacaktır, çok takipçili ise, haksız çıkabilirsiniz,.
Birçok kez başvurmayı denedim , Otomatik ret mesajı alıyorum. copyright@youtube.com adresine karşı bildirim Mail'i gönderdiğim zaman

Merhaba,
Karşı bildiriminiz için teşekkür ederiz.

Sistemimiz aşağıdaki gönderdiğiniz videoların karşı bildirim için uygun olmadığını tespit etti:

- YouTube Ekibi

şeklinde bir cevap alıyorum.
YouTube Studio da gözüküyordu galiba.
Maalesef gözükmüyor. Böyle bir uyarı çıkıyor

Şikayetvar da YouTube varsa oraya yazın ayrıca siz müzikleri nerede kullandınız? Veya ıntro templatesini.

Trt bir kanala hiç alakası olmamasına rağmen siyasi nedenlerden ihtar atmıştı uradan biliyorum bir şirket veya marka istediği kanalı kapatabilir ama itiraz edilirse incelemeden sonra kanal açılır.

Trt bir kanala hiç alakası olmamasına rağmen siyasi nedenlerden ihtar atmıştı uradan biliyorum bir şirket veya marka istediği kanalı kapatabilir ama itiraz edilirse incelemeden sonra kanal açılır.
Telif atan kanal çok kuvvetle muhtemelen fake bir YouTube hesabı Maksimum 15-20 takipçisi bulunan bir kanaldır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…