Youtube Telif Hakkı Para Kazanma Kapalı

MertDemir

Hectopat
Katılım
18 Mart 2014
Mesajlar
602
Makaleler
5
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
DonanımMeraklısı
Youtubede Müzik Kullanıyorum ama tamamen Para Kazanma Kapalı. İtiraz seçeneğinden bunun üzerinden hiçbir şekilde para kazanmıyorum dedim. Üçüncü taraf içeriği kabul edildi dedi. 3 Tane Videomda kullandım üçündede aynı itirazı yaptım. Sorun Olurmu ?
 
Benim bildiğim kadarı ile olmaz ama para kazanmayı açarsan ilk başta uyarı alıyorsun video kalkıyor bir dahaki sefere ban yiyorsun.
 
Tabiki bu süreç içinde mahkemelik olmazsan dikkatli kullanmanı tavsiye ediyorum. Hapis cezası ve para cezası alma gibi durumlar da söz konusu olabiliyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
makinist ne alaka ? Para Cezası veya Hapis Cezası ?

3 Videom Var 2 Hafta oldu hemen hemen, intromda var telif hakkı görüyor. Hala Telif Hakkı yemedim sadece uyarı aldım. Bu İntroya Youtube müziklerinden birşey bulabilirmisiniz(En Son Çağre)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
:D:D Hacı valla gece gece güldürdün beni :D:D:D konuyu biraz araştırırsan ne demek istediğimi anlarsın şaka olsun diye söylemedim
 
Multipleyer programında detaylı bir şekilde açıkladılar ama kaçıncı bölüm olduğunu hatırlamıyorum gercekten bende izledikten sonra araştırdım ve binlerce insanın bu tür durumlardan dolayı mahkemelik olduğunu öğrendim
 
Eminem Nate Dogg Till I Collapsee Şarkının Adı ne yapmamı önerirsiniz ?

Ne Yapmalıyım ? Yetkili biri cevaplarsa iyi olur.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı