Youtube telif hakkı uyarısı

Kadir Taşdelen

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhabalar arkadaşlar, ben bir youtube kanalı açtım ve bu kanal için COD:AW videosu çektim fakat telif hakkı engeli çıktı. Benim bu videoyu yayınlamak için neler yapmam gerek.

Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyuna ait olan müzikler 15 saniyeden fazla duyulduysa o yüzden yemiş olabilirsin. Pek bir fikrim yok doğrusu bende video çekiyorum fakat daha hiç yemedim.

Bilmiyorum Ama Gom Playerda bir özellik vardı, video ki insan seslerini ayıklıyordu yani kaldıran varsa onun dısındakileri silende vardır sanırım ?
Ama bulsan bile videoyu bastan yüklemen gerekir öncekini silmen lazım kanaldan.

Sanırım bu video artık kara listeye eklendi üzerinde değişiklik yapsanda kabul etmeyebilir. Bir kere başıma gelmişti, o kadar editledim müziği sildim yine kabul etmedi videoyu.

Kardeşim o videoda reklam varsa reklam tıklamalarından artık para senin hesabına yansımaz. Kaldırman kanalın için en iyisi olacaktır. Videonda müzik varsa sesi fazla duyulmamalı ona video çekerken dikkat etmelisin. Onun için de video çekerken oyunun ses ayarlarından oyun seslerini biraz kısabilirsin, hatta müzik sesleri için ayrıca bir ayar varsa onu komple kapat.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kanka orda bildirimlerde Play Match gibi birşey yazar (Telif hakkı bildirimleri) ona tıkla . Kaçıncı saniyeler arası telif hakkı çıktığı yazar o bölümlerin sesini kes öyle yayınla . Yada oyunun sesini tamamen kıs ve Telifsiz müzik ekle.

Telifsiz müzik bulabileceğin bir link vereyim bu kanal telifsiz şarkılar yayınlınlıyor. Arada bir iki tane telifli var başlıkta belirtiyor onu ve indirme linkleri çoğunda mevcut.

Link: 2016 FULL BASS | Bass Boosted | Telif Yok

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı