xxeash Hectopat Katılım 7 Ocak 2022 Mesajlar 142 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: İntel İ7 3770S GPU: GTX 1050Tİ RAM: 16 GB XBOX SERİES S Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Mayıs 2023 #1 Benim PC'de YouTube gördüğünüz gibi mobildeki gibi oldu, bunu düzeltmenin yolu var mı? Çok sorunlu çalışıyor şu an. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Mayıs 2023
Benim PC'de YouTube gördüğünüz gibi mobildeki gibi oldu, bunu düzeltmenin yolu var mı? Çok sorunlu çalışıyor şu an.
Çözüm xxeash 27 Mayıs 2023 Emir M. dedi: URL'de "m" harfi var onu sil, sadece "youtube.com" olsun. Genişletmek için tıkla... Olmuyor denemiştim yine m koyuyor. Çerezleri sildim düzeldi.
Emir M. dedi: URL'de "m" harfi var onu sil, sadece "youtube.com" olsun. Genişletmek için tıkla... Olmuyor denemiştim yine m koyuyor. Çerezleri sildim düzeldi.
Florxsy BAN Hectopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 1.265 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2023 #2 xxeash dedi: Eki Görüntüle 1795681 Benim PC'de YouTube gördüğünüz gibi mobildeki gibi oldu, bunu düzeltmenin yolu var mı? Çok sorunlu çalışıyor şu an. Genişletmek için tıkla... Kendi kendine düzelir. Ayrıca bir sorun değil bu. Artı 0 Eksi
xxeash dedi: Eki Görüntüle 1795681 Benim PC'de YouTube gördüğünüz gibi mobildeki gibi oldu, bunu düzeltmenin yolu var mı? Çok sorunlu çalışıyor şu an. Genişletmek için tıkla... Kendi kendine düzelir. Ayrıca bir sorun değil bu.
KS KS xxeash Hectopat Katılım 7 Ocak 2022 Mesajlar 142 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: İntel İ7 3770S GPU: GTX 1050Tİ RAM: 16 GB XBOX SERİES S Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Mayıs 2023 #3 Florxsy BAN dedi: Kendi kendine düzelir. Ayrıca bir sorun değil bu. Genişletmek için tıkla... Video ilerletirken olmuyor bazen ve fullscreenden çıkamıyorum. Artı 0 Eksi
Florxsy BAN dedi: Kendi kendine düzelir. Ayrıca bir sorun değil bu. Genişletmek için tıkla... Video ilerletirken olmuyor bazen ve fullscreenden çıkamıyorum.
Florxsy BAN Hectopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 1.265 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2023 #4 xxeash dedi: Video ilerletirken olmuyor bazen ve fullscreenden çıkamıyorum. Genişletmek için tıkla... Uzaklaştırmayı deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
xxeash dedi: Video ilerletirken olmuyor bazen ve fullscreenden çıkamıyorum. Genişletmek için tıkla... Uzaklaştırmayı deneyebilirsiniz.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.075 Makaleler 26 Çözümler 519 27 Mayıs 2023 #5 URL'de "m" harfi var onu sil, sadece "youtube.com" olsun. Artı 0 Eksi
KS KS xxeash Hectopat Katılım 7 Ocak 2022 Mesajlar 142 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: İntel İ7 3770S GPU: GTX 1050Tİ RAM: 16 GB XBOX SERİES S Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Mayıs 2023 #6 Emir M. dedi: URL'de "m" harfi var onu sil, sadece "youtube.com" olsun. Genişletmek için tıkla... Olmuyor denemiştim yine m koyuyor. Çerezleri sildim düzeldi. Son düzenleme: 28 Mayıs 2023 Artı 0 Eksi Çözüm
Emir M. dedi: URL'de "m" harfi var onu sil, sadece "youtube.com" olsun. Genişletmek için tıkla... Olmuyor denemiştim yine m koyuyor. Çerezleri sildim düzeldi.