YouTube Türkiye'yi Ekran Görüntüsü ile Özetlemek

Videolarının bazılarına bir bakim dedim de rezalet. Nasıl böyle trend olurlar anlamadım gitti. Bu kadar kalitesiz ve anlamsız videolar nasıl ilgi çeker.
Daha kaliteli kanallar yerler altındayken, kalitesi sıfır olanların abone sayısına bak.
 
Evet arkadaşlar, size yeni trendimizi açıklıyorum. Hazır olun !!
"Orkun Işıtmak polise küfür mü etti ?"

Hadi hayırlı olsun.

Eki Görüntüle 246517

Fırsatçı primci olanlar ortaya çıktı hayırlı olsun, alsınlar 1-2 milyon izlenme yeter ki bebeler izlesin, paralar ceplere insin.
 
Fırsatçı primci olanlar ortaya çıktı hayırlı olsun, alsınlar 1-2 milyon izlenme yeter ki bebeler izlesin, paralar ceplere insin.
Aynen Orkunun başı derde girdi ama bunlar prim yapıyor. Valla bunların kanallarını silecen ya. Adamlar izlenmeyle parayı kıracaklar harbiden. Orkun keşke böyle birşey yapmasaymış. Beğendiğim eğlenceli bulduğum kanaldı. Takipçi kaybediyor sürekli.
 
Aynen Orkunun başı derde girdi ama bunlar prim yapıyor. Valla bunların kanallarını silecen ya. Adamlar izlenmeyle parayı kıracaklar harbiden. Orkun keşke böyle birşey yapmasaymış. Beğendiğim eğlenceli bulduğum kanaldı. Takipçi kaybediyor sürekli.

2 gün sonra unutulur. Milletin polis aşkından değil, yaygara olsun, kavga kopsun yeter ki.
 
"Oralardan buralara tışıyanlar"ın %99.9'u küçüçük cocuklar. Onlar ne bilsin doğruyu yanlışı?

Hadi onlar çocuk spastik hareketler yapan Enes Batur u bile izleyebilirler.
1499382304713.jpeg


Buna söylenebilecek bir şey de yok.
Video başlığına bakar mısınız. "İtalyadan birini kendime aşık ettim paragraflarca hislerini yazdı" Lan iyide bundan banane hayatımda herşey tamdı bir tek Duru Önver'in İtalya da ne yaptığını merak ediyordum. Sorun bu şekil videolar üretilmesi değil. Bu tür insanların arkasından gidilmesi. Şu türde videoların izleyicilerini çok ama çok merak ediyorum. Hayatında hiç mi bir olay yok, bu kadar mı boş bir insansın ki bu tür aptal bir videoyu izliyorsun.

Ben yeterince kanser oldum, biraz da sizi kanser edeyim. Duru Hanım'ın video başlıklarını sizle paylaşayım;

Amsterdam'da laf atan taksici
Roma'da neden oklava ile kovalandık?
Seyahat çantamda ne var?
Hastanede nednen ağlattılar
Komşumu polise verdim(tek derdim buydu hemen izleyeyim)

Not: zaten vücuduyla prim yapacak kadar aşşağılık birisi.
 
Son düzenleme:
Youtube'de Technopat, TeknoSeyir, Donanım Haber, Barış Özcan vb. bilgi kanallarını da tebrik ediyorum. Minecraft ve modlu GTA 5 çekip veletleri avlayıp paranın peşinde koşmak yerine Youtube Türkiye'yi güzelleştirmek, bilgilendirmek için çalışıyorlar. Hak ettikleri değeri bulamıyorlar ama inşallah bir gün bulucaklar. Buna inanmak istiyorum. Çünkü bu kanallarla büyüyen nesilden bir hayır gelmez.

Saygılar...
 
Açık konuşmam gerek 16 yaşındayım. Birçok insanın genellikle ''velet'' diye tabir ettiği yaş grubu. Ben 2.sınıfa giderken internet ile tanışmıştım. Tabii ki doğal olarak neyin ne olduğunu pek anlamıyordum. Ben de oyun videoları seyrediyordum. Ama eskiden böyle değildi. AgunZagun (Sabri) ve Fare Düşmanı gibi kanallar sakin ve gayet üsluplu bir şekilde sunumlarını yapıyorlardı.

Geçenlerde tekrar kontrol etmek istedim ve işini gayet iyi yapan eski kanal sahipleri artık yoktu ortalıkta. Adını bile duymadığımız insanlar etrafta küfürler ediyor. Hem de bu videoları yüzbinler seyrediyor. Ve ortalama yaklaşık 8-12 yaş arası. Tekrar demek istiyorum benim yaşım da büyük değil ama eskiden daha sakin bir ortam vardı. Şimdi ise Technopat, Barış Özcan gibi yine üslubunu koruyan insanlar bir nebze de olsa Youtube'u ayakta tutuyorlar. Ve gerçekten ''içerik'' üretiyorlar. Umarım bu tarz insanlar artar.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı