Laces Hectopat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 496 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2023 #1 YouTube'da video izlerken şu simgeler gitmiyor biri pencere modunda oynatıyor birini anlamadım ama video izlerken çok rahatsız edici görüntüsü var. Bunları kaldırmanın yolu var mı?
YouTube'da video izlerken şu simgeler gitmiyor biri pencere modunda oynatıyor birini anlamadım ama video izlerken çok rahatsız edici görüntüsü var. Bunları kaldırmanın yolu var mı?
Augusta Decapat Katılım 21 Temmuz 2023 Mesajlar 496 24 Ağustos 2023 #2 Opera'da ayarlardan kapatabiliyorsun.
KafadanKontak Gigapat Ekipman Ustası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 14.904 Makaleler 1 Çözümler 178 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2023 #3 Opera tarayıcının kendi özellikleri. Nasıl kapatılır bilmem ama sağdaki RGX yani sanal görüntü keskinleştirme.
Opera tarayıcının kendi özellikleri. Nasıl kapatılır bilmem ama sağdaki RGX yani sanal görüntü keskinleştirme.
Laces Hectopat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 496 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2023 #4 Augusta dedi: Opera'da ayarlardan kapatabiliyorsun. Genişletmek için tıkla... Yazdığın için teşekkür ederim ama hangi ayar olduğunu da söylesen çünkü internette bununla ilgili konu bulamadım.
Augusta dedi: Opera'da ayarlardan kapatabiliyorsun. Genişletmek için tıkla... Yazdığın için teşekkür ederim ama hangi ayar olduğunu da söylesen çünkü internette bununla ilgili konu bulamadım.
Augusta Decapat Katılım 21 Temmuz 2023 Mesajlar 496 24 Ağustos 2023 #5 Laces dedi: Yazdığın için teşekkür ederim ama hangi ayar olduğunu da söylesen çünkü internette bununla ilgili konu bulamadım. Genişletmek için tıkla... Uzun zamandır Opera kullanmıyorum ama gelişmiş ayarlar sekmesinde olması lazım.
Laces dedi: Yazdığın için teşekkür ederim ama hangi ayar olduğunu da söylesen çünkü internette bununla ilgili konu bulamadım. Genişletmek için tıkla... Uzun zamandır Opera kullanmıyorum ama gelişmiş ayarlar sekmesinde olması lazım.
Laces Hectopat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 496 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2023 #6 Sorunum çözüldü yapmanız gereken Opera tarayıcının gelişmiş sekmesinden bunları devre dışı bırakmanız konu kapanabilir.
Sorunum çözüldü yapmanız gereken Opera tarayıcının gelişmiş sekmesinden bunları devre dışı bırakmanız konu kapanabilir.