MasterKing25
Kilopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Ekran Kart: GALAX GeForce RTX 4070 Ti SUPER EX Gamer Beyaz V2 , İşlemci: Ryzen 5800X3D, Anakart: MSI Mag X570S Torpedo Max , Ram: Corsair Vengeance LPX 3600 Mhz 32 GB, Güç Kaynağı: Raijintek Cratos ATX 3.0 850W 80+ GOLD, Monitör: LG 27GN600-B, İşlemci Soğutucusu: Noctua NH-D15, Bilgisayar Kasası: Lian Li Lancool 207 Beyaz, Klavye: Glorious GMMK 2 (96%) Full Size - Beyaz, Mouse: Glorious Forge (Blue) Wireless, Kulaklık: HyperX Cloud III Wireless
Selamlar, dün God of War ile alakalı bir video attım YouTube'a oyundaki ilk dövüşlerden biri olan yabancı ile geçen dövüşü konu alan bir 'boss fight' videosuydu bugün YouTube'dan bildirim geldi telif atıldı videonuza tims yapim medya film isimli bir şirket tarafından neyse bildiğim kadarıyla bu tims yapim medya film şirketinin God of War ile bir alakası yok en azından internette bir alakası olduğuna dair bir şey yazmıyor. Özetle God of War'un yapımcı şirketi veya Sony ile alakası olmayan birisi GoW ile alakalı telif atabilir mi YouTube üzerinden? Son olarak demek isterim ki ben daha önceden de bu boss fight'ı içeren bir video atmıştım YouTube'a oyunun ilk bir saatini gösteren videomda onda bir sıkıntı çıkmadı şimdi sadece boss Fight'ı attığım da problem oldu. Acaba yanlışlıkla atılan bir telif mi? Yoksa bilmediğim bir durum mu var GoW ile alakalı YouTube üzerinden telif atılmasıyla ilgili. Yani bilmediğim bir durum varsa GoW videosu atılmasıyla ilgili daha da bu oyunla ilgili video atmam