YouTube uzun videoların upload süresi daha az sürüyor

Emirhan34181

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenciyim
Selam. Bir şey takıldı aklıma onu soracağım. Ben yakın zamanda YouTube'a video çekmeye başladım. Bir tane videom 12 dk'ydı, onu en fazla 30 Dk'da yükledim.

Sonra geçen gün bir tane daha video atacaktım. Video 9 dakika 59 saniye ama 3 saatte yüklenir diye gözüktü. Şimdi burada bir terslik var mantıken, daha uzun videonun daha geç yüklenmesi gerek ama öyle olmadı. Bunun sebebi nedir acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam. Bir şey takıldı aklıma onu soracağım. Ben yakın zamanda YouTube'a video çekmeye başladım. Bir tane videom 12 dk'ydı, onu en fazla 30 Dk'da yükledim.

Sonra geçen gün bir tane daha video atacaktım. Video 9 dakika 59 saniye ama 3 saatte yüklenir diye gözüktü. Şimdi burada bir terslik var mantıken, daha uzun videonun daha geç yüklenmesi gerek ama öyle olmadı. Bunun sebebi nedir acaba?
Yıllardır işin içindeyim sorun muhtemelen senin internetinden kaynaklanıyordur. Eğer internetini arkada kullanan birileri varsa daha fazla sürer veya upload ile bir şeyler yapıyorsan. Bir diğeri de kayıt kalitesinden kaynaklı olabilir eğer 12dk'lık videon 1080p60 fps ve 9 dakikalık 720p ise fark ortaya çıkacaktır veya tam tersi ise.

Hocam o zamanki internet durumu gibi şeyler var ama tahminler yanlış çoğunlukla.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı