Revanced Extended'de var ayarlardan açmanız gerekiyor.YouTube revanced kullanıyorum hocam en son güncellemelerle birlikte normal vanced sürümde illa shorts olan YouTube versiyonunu kullanmamiz gerekiyor Revanced'da ise shorts yok.
Revanced Extended'de var ayarlardan açmanız gerekiyor.YouTube revanced kullanıyorum hocam en son güncellemelerle birlikte normal vanced sürümde illa shorts olan YouTube versiyonunu kullanmamiz gerekiyor Revanced'da ise shorts yok.
Ayarlara giriyorsun. Revanced Extended tıklıyorsun ve ardından Shorts bölümündeki tiki kapatıyorsun ve Shorts açılıyor.YouTube revanced kullanıyorum hocam en son güncellemelerle birlikte normal vanced sürümde illa shorts olan YouTube versiyonunu kullanmamiz gerekiyor Revanced'da ise shorts yok.
YouTube Vanced yerine ne kullanıyorsunuz?
Son günlerde uygulama çalışmamaya başladı güncellenme de gelmiyor. Bırakmışlar galiba öyle bir haber duydum.
YouTube Vanced yerine ne kullanıyorsunuz?
Son günlerde uygulama çalışmamaya başladı güncellenme de gelmiyor. Bırakmışlar galiba öyle bir haber duydum.
Sadece bir hesap ile mi kullanılabiliyor? Birden fazla hesap için aile paketi olması lazım doğru mu?YouTube Premium'u öğrenci planı + Papara cashback'i ile kullanıyorum. Uygun fiyata geliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.