Telefondan sadece YouTube'dan podcast dinliyorum, onu da Brave ile açıp ekranı kilitliyorum. Onun haricinde telefondan YouTube'dan bir şeyler izlemiyorum gerek olmuyor.
IOS'a geçtim geçeli bir uygulama bulamadım o yüzden direk Premium kullanıyorum.
Ayrıyeten Torrent'e Full karşı çıkan lütfen orijinal alalım diyen bir forumda ne kadar da korsan uygulama kullanan varmış 19.90 TL vermemek için vay be
Çıktığından beri vanced kullanıyordum. Guncelleme gelmediğinden beri Premium kullanicisiyim. Sipay diye bir uygulama var onunla %60 cashback veriyor. 12TL'ye kullanıyorum.
IOS'a geçtim geçeli bir uygulama bulamadım o yüzden direk Premium kullanıyorum.
Ayrıyeten Torrent'e Full karşı çıkan lütfen orijinal alalım diyen bir forumda ne kadar da korsan uygulama kullanan varmış 19.90 TL vermemek için vay be
Premium hem telefondan hem de bilgisayardan aynı anda kullanılabiliyor mu 1 kişilik bireysel satın aldığımızda ayrıca müzik de dahil mi fiyatı 29 TL sanırım şu an.
Vanced bir bende bozulmadı galiba. Hala duruyor. Ama evdeki tablette bozuldu. ReVanced hazırladım. Telefonumda şu an ikisi de var. Hangisi denk gelirse onu kullanıyorum.
Premium hem telefondan hem de bilgisayardan aynı anda kullanılabiliyor mu 1 kişilik bireysel satın aldığımızda ayrıca müzik de dahil mi fiyatı 29 TL sanırım şu an.