YouTube Vanced yerine ne kullanıyorsunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Son günlerde uygulama çalışmamaya başladı güncellenme de gelmiyor. Bırakmışlar galiba öyle bir haber duydum.
ReVanced indirdim onu kullanıyorum.

Orijinal YT'ye geçtim ama vanced daha güzel geliyordu, orijinali hoşuma gitmedi.
Revanced denedim o da hoşuma gitmedi.

Revanced ile devamke.

YouTube Vanced ekibi Revanced' a devir etme gibi bir durum vardı. O yüzden hata ile karşılaşıldı. Artık "Revanced" ile devam.

Son günlerde uygulama çalışmamaya başladı güncellenme de gelmiyor. Bırakmışlar galiba öyle bir haber duydum.

YouTube revanced kullanıyorum hocam en son güncellemelerle birlikte normal vanced sürümde illa shorts olan YouTube versiyonunu kullanmamiz gerekiyor Revanced'da ise shorts yok.

Ne olduğu belirsiz uygulamaları kullanıp cihazlarını ve bağlı oldukları ağı riske atmak yerine,
5 arkadaşınla aile üyeliği alıp Papara ile ödesen aylık 10₺'ya gelecek...

Evet +18 içerik reklam bildirimi gösteriyor. Uygulama sildim.

Google'dan rastgele indirdiğiniz Vanced'de tabii çıkar. GitHub'dan indirecektiniz.

Ne olduğu belirsiz uygulamaları kullanıp cihazlarını ve bağlı oldukları ağı riske atmak yerine,
5 arkadaşınla aile üyeliği alıp Papara ile ödesen aylık 10₺'ya gelecek...
Githubda açık kaynak kodlu sürümleri var, ne olduğu belli değil diye birşey yok.

Youtube.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı