Cid_Kagenou Decapat Katılım 23 Kasım 2023 Mesajlar 2.001 Makaleler 2 Çözümler 21 14 Kasım 2024 #1 Her bir şarkı degiştirdiğimde Spotify, her bir video değiştirdiğimde YouTube çok fazla reklam veriyor. Eskiden bu iki platformda da bu kadar reklam yoktu. Herkeste böyle mi bu durum?
Her bir şarkı degiştirdiğimde Spotify, her bir video değiştirdiğimde YouTube çok fazla reklam veriyor. Eskiden bu iki platformda da bu kadar reklam yoktu. Herkeste böyle mi bu durum?
efebatiin Hectopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 8.624 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2024 #21 V3nusMikasu dedi: Vallahi yoktur. Keşke technopath´tan DM atabilsek. Para yok paraa. Fakiriz üniversite öğrencisi bile değiliz ki bir türlü indirim alalım. Genişletmek için tıkla... uBlock Origin - Chrome Web Store Finally, an efficient blocker. Easy on CPU and memory. chromewebstore.google.com Bunu kurun hocam YouTube'da reklam yemiyorsunuz. Artı 0 Eksi
V3nusMikasu dedi: Vallahi yoktur. Keşke technopath´tan DM atabilsek. Para yok paraa. Fakiriz üniversite öğrencisi bile değiliz ki bir türlü indirim alalım. Genişletmek için tıkla... uBlock Origin - Chrome Web Store Finally, an efficient blocker. Easy on CPU and memory. chromewebstore.google.com Bunu kurun hocam YouTube'da reklam yemiyorsunuz.
Burak_34_34 Attopat Katılım 14 Kasım 2024 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2024 #22 V3nusMikasu dedi: Vallahi yoktur. Keşke Technopath´tan DM atabilsek. Para yok paraa. Fakiriz üni öğrencisi bile değiliz ki bir türlü indirim alalım. Genişletmek için tıkla... Reklamlarla devam ediyoruz o zaman. Reklamlardan sonra Artı 0 Eksi
V3nusMikasu dedi: Vallahi yoktur. Keşke Technopath´tan DM atabilsek. Para yok paraa. Fakiriz üni öğrencisi bile değiliz ki bir türlü indirim alalım. Genişletmek için tıkla... Reklamlarla devam ediyoruz o zaman. Reklamlardan sonra
V3nusMikasu Centipat Katılım 14 Kasım 2024 Mesajlar 164 Daha fazla Cinsiyet Kadın 14 Kasım 2024 #23 efebatiin dedi: uBlock Origin - Chrome Web Store Finally, an efficient blocker. Easy on CPU and memory. chromewebstore.google.com Bunu kurun hocam YouTube'da reklam yemiyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Spotify için Windows 11 uyumlu aplikasyon alırız bacım. Artı 0 Eksi
efebatiin dedi: uBlock Origin - Chrome Web Store Finally, an efficient blocker. Easy on CPU and memory. chromewebstore.google.com Bunu kurun hocam YouTube'da reklam yemiyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Spotify için Windows 11 uyumlu aplikasyon alırız bacım.
Burak_34_34 Attopat Katılım 14 Kasım 2024 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2024 #24 V3nusMikasu dedi: Vallahi yoktur. Keşke Technopath´tan DM atabilsek. Para yok paraa. Fakiriz üni öğrencisi bile değiliz ki bir türlü indirim alalım. Genişletmek için tıkla... Ben staja gidiyorum Allah'tan ama telefon alacağım premium üyeliklerle uğraşamam. Artı 0 Eksi
V3nusMikasu dedi: Vallahi yoktur. Keşke Technopath´tan DM atabilsek. Para yok paraa. Fakiriz üni öğrencisi bile değiliz ki bir türlü indirim alalım. Genişletmek için tıkla... Ben staja gidiyorum Allah'tan ama telefon alacağım premium üyeliklerle uğraşamam.