YouTube vergisi hakkında detaylar ve bazı sorular

Ali Kavak

Kilopat
Katılım
7 Mart 2017
Mesajlar
129
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba herkeslere, umarım YouTube vergi işlerinden anlayan birileri vardır. Birinin bize veya kullanıcılara, içerik üreticilerine bir şeylerde yardımcı olması gerektiğini düşünüyorum. Bir sürü video var fakat net bilgiler değil ya da ben hep yanlış videolara denk geldim. Yardım edecek olan herkese şimdiden teşekkür ederim.

Mesela benim şöyle bir sorum var: Benim bir YouTube kanalım var ve geçmişte 62 TL kazandım fakat parayı çekmedim. Şu an AdSense'ye girdiğimde bana ödeme kısmında vergi bilgilerinizi girin falan yazıyor. Ben vergi bilgilerimi girsem ve para kazanmamı aktif etsem fakat kazandığım veya kazanacağım parayı çekmesem herhangi bir sıkıntı olur mu? Bir vergi borcum olur mu parayı çekmediğim sürece? Gidip kiminle konuşabilirim vergi detayları hakkında?
 
Çekmesen sıkıntı olmaz. Ek olarak forumda bu konu ile ilgili bilgisi olan biri yok galiba. Daha önce böyle çok konu açıldı ama cevabına ulaşamadı.
 
Para AdSense hesabında kaldığı sürece bir şey olmaz.
Benim bir tık bilgim var vergilendirme konusunda sorularını sorarsan cevaplayabilirim.
 
Para AdSense hesabında kaldığı sürece bir şey olmaz.
Benim bir tık bilgim var vergilendirme konusunda sorularını sorarsan cevaplayabilirim.
Madem ki öyle yakında para kazanmamı aktif edeceğim. Umarım bir sıkıntı çıkmaz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Teşekkür ederim gerçekten güzel ve açıklayıcı bir anlatım olmuş. (Benim sorduğum sorular ile ilgilenen arkadaşlar varsa videonun 12:53 ve 14:26 dakikalar arasını izleyebilirler, kesinlikle net cevaplar alacaksınız.)
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı