Bu aralar abone, beğeni satma trend ayrıca bazıları kanalına abone ve izlenme satın alıp öyle kanalı satıyor, öyle yapınca biraz algoritmaya düşüyor ama gerisi satın alınan kişinin elinde olduğu için o kişi geri kanalı yeşertmeye çalışıyor.Merhaba, YT veya İtemsatış'tan para kazanmak istiyorum. Ne gibi şeyler paylaşabilirim veya ne satabilirim?
Hocam o eşyalar satın alındığında nasıl veriyordunuz acaba? Oyundaki trade sistemiyle oyuncu ile aynı servera girip mi veriyordunuz?İtemsatış'tan 1 yıl önceki yaz günlerinde 15-16 k kazanmıştım al sat yaparak. Bana da uğraş olmuştu. En çok talip Roblox'dan MM2 gibi oyunlardaki eşyalara falandı. Roblox kapatıldı şu an alım satımda gözde olan oyun piyasası hakkında bilgim yok İtemsatış'tan bakarak bilgi sahibi olabilirsiniz. Ayrıca ucuz gördüğünüz bir mala sazan gibi atlamayın daha uygun fiyata satanını görünce kâr açısından da sizi zarara uğratacaktır.
Hocam o eşyalar satın alındığında nasıl veriyordunuz acaba? Oyundaki trade sistemiyle oyuncu ile aynı servera girip mi veriyordunuz?
Anladım hocam, teşekkür ederim. Bende Roblox'ta ticaret işlerine girmek istiyorumda biraz. Özellikle Roblox Studioda ki modeller vesaire.Evet dostum. 10 robuxa falan oyunda özel server alınıyordu. Publix serverda yok server dolu vs. gibi sorunlarla uğraşmadan trade yapıyorduk rahatlıkla.
Rica ederim,bir sorunuz olduğunda çekinmeden sorun,seve seve yardımcı olurum bu konularda.Anladım hocam, teşekkür ederim. Bende Roblox'ta ticaret işlerine girmek istiyorumda biraz. Özellikle Roblox Studioda ki modeller vesaire.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.