YouTube, video izlemeyi engelledi

M3HM3TY

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba, AdBlock kullanıyorum diye YouTube'da video izleyemiyorum. Çık gir yaptığımda izliyorum ama her zamanda öyle yapa yapa insan bıkar. Bunun bir çözümü var mı? Premium al gibi şeyler yazmayın. Gereksiz mesaj olarak raporlayacağım. Çünkü almayı düşünmüyorum.

Böyle bir konu var hocam işe yarar mı bilmiyorum.

Ben Chrome ile uBlock Origin kullanıyorum. Şimdiye kadar hiç uyarı almadım şahsen. Siz hangi eklentiyi kullanıyorsunuz?

YouTube dün bana 3 video uyarısı verdi ve yanlışlıkla 3. videoyu izledim. Dünden beri bu sorunu yaşıyorum. Bu arada uBlock Origin kullanıyorum. Dün konusunu açacaktım ama moderatör nedenini bilmediğim bir sebepden reddetti.

1698337083378.png

Merhaba, AdBlock kullanıyorum diye YouTube'da video izleyemiyorum. Çık gir yaptığımda izliyorum ama her zamanda öyle yapa yapa insan bıkar. Bunun bir çözümü var mı? Premium al gibi şeyler yazmayın. Gereksiz mesaj olarak raporlayacağım. Çünkü almayı düşünmüyorum.

uBlock kullan hiç algılamıyor.

Kullanmışsın yeni fark ettim ama bende algılamıyor.

Ben şu an sadece AdGuard kullanıyorum. Daha önce sürekli çıkıyordu ve bir sürü eklenti vardı, onları kaldırıp sadece AdGuard ile denedim artık çıkmıyor 1 haftadır.

Brave kullanabilirsiniz.

Hocam o da sanırım bizden gizli zararlı VPN yüklüyormuş öyle bir şey görmüştüm.

Bu arada 3 video olayını merak eden varsa, 3 video izledikten sonra YouTube'da video izlemen engellenecek gibi bir şey yazıyordu. Yani muhtemelen size daha gelmedi 3 video olayı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı