"Youtube Video"m Hangi Sitede

alicansaglam

Hectopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba,

Başlık çok alakasız bir şey oldu ama gerçekten ilginç bir durum yaşadım :)

Ben mod yapımcısıyım, OMSİ The Bus Simulator, Bus Simulator 2012 ve City Bus Simulator 2 oyunları üzerinde ağırlıklı olarak otobüs boyama(skin) modları yapıyorum. Yine OMSİ için bir İETT ÖHO skin modu yapmıştım. Bu mod için bir de video çektim. Tabi ki paylaşmak için YouTube'a yükledim. Ardından kendi blogumda ve bazı sitelerde modu paylaşıma sundum.

Buraya kadar her şey normal ama işin ilginç yanı buradan sonra başlıyor. Bugün tesadüfen YouTube video istatistiklerime bakıyordum ve o da ne !

İETT resmi web sitesinde benim videoyu gömmüş ! İnanamadım, İETT'nin benim videoyu nasıl bir şekilde sunduğunu düşünmeye başladım. Fakat hiçbir iz bulamadım.

Youtube'da videonun hangi adreste paylaşıldığı yazmıyor sadece iett.gov.tr olarak gözüküyor. Acaba tam olarak nerede paylaşıldığını öğrenmenin bir yolu var mıdır? İETT resmi sitesi içinde bir özel arama yahut youtube dan link alma gibi bir durum olur mu?

Bilgileriniz varsa bekliyorum :)

alicansaglam

İşte o video

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

ve işte o istatistikler
mrspt.png

Son düzenleyen: Moderatör:
İki tane içerik buldum fakat ikisi de kaldırılmış.Yani geçici bir zaman koyup sonra kaldırmışlar.

Şöyle aradım:

https://www.google.com.tr/search?q=O345+site:iett.gov.tr&oq=O345+site:iett.gov.tr

Bende benzer bir şeyler yazıyordum, direk böyle yazmayı denememiştim. Teşekkürler ama içeriği gerçekten çok merak ediyorum. Acaba güzel bir şey miydi, yoksa deneme mi, yoksa hiçbir şey olmadı mı?

Keşke görmenin bir yolu olsaydı :(

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı