YouTube videoları açılmıyor

ferdinec

Hectopat
Katılım
14 Nisan 2013
Mesajlar
28
Youtube'daki videolar hata veriyor, açılmıyor. Son üç gündür flash flayer java vb. güncel olmasına rağmen video indirilince çalışıyor ama netden açılmıyor. Youtube'da mı sorun var, bilgisayarda mı? Saygılar.
 
Aynı problem bende de var. Açıyorum donup kalıyor başlamıyor video. Bir süre sonra hata veriyor ama Hotspotshield diye bir programla girerken problem olmuyor.
 
İnternet aleminde bu sorunu çözeni bulamadım, bilgisayara format bile attım kısa süreli düzeliyor sonra tekrar devam ediyor, sanırım internet hattı ile alakalı bir durum yada kısıtlama var.
 
MTU ayarı ile oynamadınız değil mi? Format sonrası kurduğunuz programlardan dolayı virüs yiyor olabilirsiniz.

MTU ne onu bilmiyorum ama hiç bir ayarla oynamadım virüs programı da var, peki bu virüs ise nasıl silinir neyle (ben gene bu iş ttnet in işi diyorum ) çünkü ara sıra evdeki smart tv'de de oluyor. Fazla olmasa da bu arada nette bunu çözene rastlamadım. Ancak ilgili videoyu youtube den indirip izliyorum.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı