FatihÖzdemir758 Centipat Katılım 15 Nisan 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2024 #1 Merhaba. YouTube'da videolar paylaşıyorum ama izlenmiyor. Hangi forumlarda veya sitelerde paylaşmalıyım ki izlensin? Reddit'e attım.
Merhaba. YouTube'da videolar paylaşıyorum ama izlenmiyor. Hangi forumlarda veya sitelerde paylaşmalıyım ki izlensin? Reddit'e attım.
C Chitose Kilopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 2.537 Çözümler 43 10 Şubat 2024 #2 Youtube Shorts ile videonun bir kısmını kesit olarak paylaşırsan kanalın ilgi çeker.
QuasarWhisper Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Haziran 2015 Mesajlar 2.141 Makaleler 1 Çözümler 2 10 Şubat 2024 #3 FatihÖzdemir758 dedi: Merhaba. YouTube'da videolar paylaşıyorum ama izlenmiyor. Hangi forumlarda veya sitelerde paylaşmalıyım ki izlensin? Reddit'e attım. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın dediği gibi Shorts da reklamını yapın videonun. İnsanların ilgisini çekebilecek kaliteli içerikler çekmeni öneririm. Hocam bu arada, bunlar bir günde olacak şeyler değiller aylarinizi falan alabilir sabırlı olun.
FatihÖzdemir758 dedi: Merhaba. YouTube'da videolar paylaşıyorum ama izlenmiyor. Hangi forumlarda veya sitelerde paylaşmalıyım ki izlensin? Reddit'e attım. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın dediği gibi Shorts da reklamını yapın videonun. İnsanların ilgisini çekebilecek kaliteli içerikler çekmeni öneririm. Hocam bu arada, bunlar bir günde olacak şeyler değiller aylarinizi falan alabilir sabırlı olun.