YouTube videolarım neden tutmuyor?

Sizi ne eğlendiriyor hocam?
Oyun belgeselleri, dizilerden kesitler vs. Enis Kirazoğlu, Dost Kayaoğlu'nun videolarını kaçırmam mesela. Evrim Ağacı izlemeyi severim. Keza tarih videoları ve yayın kesitlerini izliyorum. Arabalardansa nefret ederim. Ben arabayı kendim sürerim hocam niye başkasının sürmesini izleyeyim ki?

Mesela bu ayri bir sey konuyla ilgilenmedigi icin izlemiyor.

Bu videolarin da alicisi var ama sen bayagi ciddi cekmissin. Bunlarin tutanlari meme halinde shorts reelslar. Karsima ciktikca 10 saniye izlerim.

Bunda pek bir uğraş görmüyorum ayrıca sıkıcı bir video bunu neden izlesin ki insanlar?
Video güzel olursa tutar.

Bunda pek bir uğraş görmüyorum ayrıca sıkıcı bir video bunu neden izlesin ki insanlar?
Video güzel olursa tutar.
Peki hocam sıkıcıysa neden bu video 3.1m izlenmiş?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Adamin her videosu 3m izlenmemis, denemis bir tanesi tutmus ayrica asetto corsa oynuyor motor sesi de onemli. Su videoyu her denk gelisimde izlerim.

Videoların izlenmesi tek başına yetmiyor. Youtube'un çok gıcık bir kitlesi var. Saçma sapan şeyleri izleyip saçma sapan kanallara abone olma eğilimindeler. 1 milyon izlenme alan bir videodan bazen 5.000 abone bile çıkmıyor ama tam tersi bunun daha azı izlenmeye çok daha fazla abone sayısına ulaşan kanallar var. Algoritma desen o da ayrı bozuk. Yıllarca görünmemiş özensiz bir video on milyonlarca kez izlenebiliyor aniden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…