Youtube Videoların Yavaş Yüklenmesi

maxicp

Hectopat
İnternet hızım 6Mbps ama Youtube bu hızın 1Mbps'unu zor kullanıyor. Bazen 150/200 Kbps kullanıp kaliteyi 144p atıyor. Arkaplanda interneti kullanan bir şey yok ve AKK dolu değil. Çözümü var mıdır acaba?

Ekran Görüntüsü (77).png

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sorun sadece bende mi var diye düşünüyordum yalnız değilmişim. Açıkçası benim teorim, izlemeye çalıştığımız videoların bizim o serverlara bağlanma hızımız ve ms'miz.

Her videoda olmuyor bazılarında bu sorun oluyor onlarda videonun bulundugu serverlardan kaynaklıdır diye düşünüyorum aynı sorunu bende yazşıyorum :)

@İlker Uzunboy @SunSet @Silinen üye Google Chrome'unuz 32 bitlik sürüm ise 64 bit yapıp dener misiniz? Bende 32 bit yüklüydü, 64 bit olanını yükledim ve yükledikten sonra Youtube'da hiç 3000 Kbps'un altına düşmedi hızım.

Ekran Görüntüsü (79).png

4K, 8K video videolarda hız 6500 Kbps'a kadar çıkıyor. ( İşlemci yetmiyor ona tabi. :mutlu: ) Çözüm kesinlikle 64 bit yüklemek gibi.

Videolar oynatılırken işlemci kullanılır. Ekran kartını devreye sokarsanız daha hızlı bir şekilde videolar oynayacaktır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videolar oynatılırken işlemci kullanılır. Ekran kartını devreye sokarsanız daha hızlı bir şekilde videolar oynayacaktır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Yalnız bu pcdeki hd videoların ekran kartını kullanarak oynatılması için bir rehber. Bu konu çok farklı

@maxicp , Helal olsun sana. Chrome 64 bit kurdum her şeyi farklı geldi. Youtube videoları eskisinden hızlı açıyor sağolasın kardeşim. 64 bit kurdum fakat eklentileri kullanamıyorum. Etkin olduğu halde böyle. Yoksa 64 bitte mi yok?
sd.png

Eklentiler 32 bitmiş. Sonra tekrardan yükledim eklentileri çalışıyor.

Son düzenleme:
Buyur bu videoda anlattım :

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı