R Ronaldocr Hectopat Katılım 17 Haziran 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2022 #1 Arkadaşlar ben video montaj için Movavi editör Plus kullanıyorum oradan videoyu 9:16 yapmama rağmen YouTube'da shorts olarak gözükmüyor internetteki sitelerden de denedim 9:16 yaptım fakat yine de olmadı nasıl çözebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Eylül 2022
Arkadaşlar ben video montaj için Movavi editör Plus kullanıyorum oradan videoyu 9:16 yapmama rağmen YouTube'da shorts olarak gözükmüyor internetteki sitelerden de denedim 9:16 yaptım fakat yine de olmadı nasıl çözebilirim?
Mırnav Hectopat Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 613 Çözümler 5 2 Eylül 2022 #2 #Shorts yazdın mı açıklama veya başlığa. Birde Youtube doğrulaması yaptığından emin ol.
R Ronaldocr Hectopat Katılım 17 Haziran 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2022 #3 Mırnav dedi: #Shorts yazdın mı açıklama veya başlığa. Bir de YouTube doğrulaması yaptığından emin ol. Genişletmek için tıkla... Daha önceden shorts oluyordu şimdi olmuyor. Shortsda yazdım. Doğrulamada yaptım.
Mırnav dedi: #Shorts yazdın mı açıklama veya başlığa. Bir de YouTube doğrulaması yaptığından emin ol. Genişletmek için tıkla... Daha önceden shorts oluyordu şimdi olmuyor. Shortsda yazdım. Doğrulamada yaptım.
5 569801 Hectopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 3.159 Makaleler 4 Çözümler 40 2 Eylül 2022 #4 Ronaldocr dedi: Daha önceden shorts oluyordu şimdi olmuyor. Shortsda yazdım. Doğrulamada yaptım. Genişletmek için tıkla... Video kaç saniye?
Ronaldocr dedi: Daha önceden shorts oluyordu şimdi olmuyor. Shortsda yazdım. Doğrulamada yaptım. Genişletmek için tıkla... Video kaç saniye?
R Ronaldocr Hectopat Katılım 17 Haziran 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2022 #5 Mırnav dedi: #Shorts yazdın mı açıklama veya başlığa. Bir de YouTube doğrulaması yaptığından emin ol. Genişletmek için tıkla... Tamamdır sorunu çözdüm sağ olun.
Mırnav dedi: #Shorts yazdın mı açıklama veya başlığa. Bir de YouTube doğrulaması yaptığından emin ol. Genişletmek için tıkla... Tamamdır sorunu çözdüm sağ olun.
EMİRHAN 1453 Centipat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2023 #6 Nasıl çözdün bende o sorunu yaşıyorum