Çözüldü YouTube videosuna açıklama kısmına "bu videodaki müzik" nasıl eklenir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

AnarionV

Hectopat
Merhabalar öncelikle. YouTube kanalım için Little Dark Age temalı bir video atmıştım ve şarkıya telif gelmiş. Para kazanmam açık değil ve 14 abonem var sadece :) Bu telifli müziği yine de kullanabilir miyim videomda? Para kazanma açık değil. Açıklama kısmına bu videodaki müzik nasıl ekleniyor?

Çözüm
Evet kullanabilirsin. O kısım otomatik ekleniyor senin bir şey yapmana gerek yok.
Hocam telifli bir müzik kullanırsanız videonuz kalkmaz, para kazanma açtığınızda para kazanamazsınız. Videoda belirtilen şarkı algılandığı zaman otomatik olarak açıklamada çıkıyor zaten.

Telif geldiyse o videoyu silmeni öneririm çünkü YouTube demiş.
Başka birisinin içeriğini 15 saniyeden fazla kullanamazsınız.
Açıklama kısmına YouTube kendisi ekliyor diye biliyorum.
Yardımım dokunduysa ne mutlu bana.

1-Kullanabilirsin. 2-Youtube otomatik ekliyor.
Peki kullandığım zaman herhangi bir ihtar söz konusu oluyor mu?
Hocam telifli bir müzik kullanırsanız videonuz kalkmaz, para kazanma açtığınızda para kazanamazsınız. Videoda belirtilen şarkı algılandığı zaman otomatik olarak açıklamada çıkıyor zaten.
Telif ihtarı yeme gibi bir durum oluyor mu para kazanma kapalıyken?

Son düzenleme:
Peki kullandığım zaman herhangi bir ihtar söz konusu oluyor mu?

Telif ihtarı yeme gibi bir durum oluyor mu para kazanma kapalıyken?
Hayır hocam benim de 5K bir kanalım var hiç bir zaman böyle bir sorun yaşamazsınız. İstediğiniz şarkıyı kullanın, sadece para kazanamazsınız. İhtar yeme olayı çok çok farklı bir durum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı